Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Ξεκίνησε το έργο «Αποκατάσταση οδών στο Λευκαντί και στον Κάμπο Βασιλικού»

Ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, η ασφαλτόστρωση της οδού από το εργοτάξιο της Δ.Ε. Ληλαντίων έως την παραλία Βασιλικού, στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση οδών στο Λευκαντί και στον Κάμπο Βασιλικού», προϋπολογισμού  668.044,27 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α), που αφορά στην αποκατάσταση των επικίνδυνων φθορών του οδικού δικτύου, για την διέλευση των οχημάτων και πεζών στις περιοχές  “Κάμπος” και Λευκαντί της Δ.Ε. Βασιλικού του Δήμου Χαλκιδέων, που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 8ης και 9ης Αυγούστου 2020 που έπληξαν την περιοχή. 
Επιπλέον, το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης:
Στην παραλιακή οδό Ποσειδώνος έως την Παραλία Βασιλικού (Μανίκα)...
Στο Λευκαντί θα γίνουν εργασίες στην οδό Χρυσανθέμων, από τη διασταύρωση με την Γαρυφαλλιάς, έως τη διασταύρωση με την οδό Ευκαλύπτου (καφετέρεια MAM)  

Στις κάθετες οδούς προς την παραλιακή: Γαρυφαλλιάς, Μηλιάς, Ροδιάς, Νερατζιάς, Μπιγόνιας, Γαρδένιας, Υακίνθου, Γιασεμιού, Κρίνων, Ρόδου και Μυρτιάς 


Παράλληλα θα κατασκευαστούν φρεάτια ομβρίων με σχάρες και με αγωγούς αποχέτευσης ομβρίων, για απορροή των ομβρίων υδάτων της περιοχής από την Χρυσανθέμων και προς την θάλασσα, σε εφαρμογή σχετικών μελετών.