Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών - Μαγαζάκι ή .....

 - Είναι απίστευτο, είναι κατάντια, είναι κρίμα, πολύ κρίμα με περιοχή όπως τα Ψαχνά να μην έχει έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπει μπροστά και θα σηκώσει το βάρος ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου με την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ.
Είναι ή δεν είναι κατάντια αυτό;
Τι σκέψεις μπορεί να κάνει κάποιος, όταν διαπιστώνει πως μεταξύ χιλιάδων ανθρώπων δεν βρέθηκε ένας, να βρει την δύναμη και να πάρει την ευθύνη να τραβήξει μπροστά.
Την οικονομική άνεση την έχουν πολλοί και κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, δεν ξέρουν τι έχουν, αλλά πάνε εκεί που ανέξοδα θα πάρουν μια καρέκλα.
Είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν να διοικήσουν τους δημότες, χωρίς να ματώσουν οικονομικά αφού θα τους "σταυρώσουν" κάποιοι δημότες, γιατί τους έχουν ανάγκη, γιατί έχουν μια υποχρέωση.
Αυτά θα τα γράψουμε αναλυτικά όταν έρθει η ώρα.
Θα γράψουμε επίσης σύντομα και μετά τις οριστικές αποφάσεις και ....για το τι θέλουν κάποιοι να είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ. 
Εμείς τον θέλουμε στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΉ και όταν δοθεί η ευκαιρία και τα χρήματα να κάνει την προσπάθειά του για κάτι παραπάνω.
Τον ΗΡΑΚΛΗ δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να τον δούμε ως μαγαζάκι κάποιων και δεν πιστεύουμε πως θα επιχειρήσουν κάποιοι να τον κάνουν κάτι τέτοιο.
Τα μαγαζάκια στο ποδόσφαιρο είναι αυτά που δίνουν μια καρέκλα σε κάποιους για να έχουν να περάσουν την ώρα τους και το μεροκάματο σε κάποιους άλλους.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών μαγαζάκι δεν θα γίνει, όσο κι αν κάποιοι το επιχειρήσουν.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα πρέπει να δηλωθεί να συμμετάσχει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και αν δεν βρεθεί κανένας από αυτούς που λένε πως τον αγαπάνε, να τραβήξει μπροστά ή να βρει κάποιους να τραβήξουν μπροστά, τότε η ομάδα δεν θα κατέβει ν΄ αγωνισθεί και την περίοδο 2021 - 2022 θα αγωνισθεί στην Α΄ τοπική κατηγορία.
Γιατί λοιπόν κάποιοι έχουν άλλα στο μυαλό τους;
Γιατί θέλουν να κατεβάσουν την ομάδα τυπικά στο Γ΄ Τοπικό;
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Εμείς θα γράψουμε τα πράγματα με το όνομά τους, όταν έρθει η ώρα.
Η διοίκηση Στούπα, οδήγησε ψηλά τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών κα δεν θα είναι τίμιο και σωστό, κάποιοι να ασελγήσουν πάνω στην ομάδα, μόνο και μόνο για να την κάνουν μαγαζάκι.
Κάποιοι να ψάξουν να βρούνε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν και να κατεβάσουν την ομάδα, στην Γ΄ Εθνική. Αν δεν μπορούν να επηρεάσουν κανέναν, ας πάνε αλλού να στήσουν μαγαζάκια.