Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

....σουτάκια

 - Πρώτο θέμα της επικαιρότητας είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών σε όλες τις κατηγορίες και δεν είναι και λίγες. Λένε αυτοί που ξέρουν καλύτερα από εμάς, πως θα πρέπει και αυτή την φορά να περιμένουμε να δούμε και μεταγραφή στην μεταγραφή, αφού κάποιοι θα.... μετανιώσουν για την επιλογή τους.

- Έχουμε σε εκκρεμότητα και τα διοικητικά της Ερέτριας. Εκεί πάνε πολύ αργά η εξελίξεις και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως θα συνεχίσει η ομάδα με πρόεδρο και πάλι την κυρία Ελεντίνα Πράσσου. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά λένε πως τα παθήματα έγιναν μαθήματα και πως η ομάδα θα κάνει μια νέα αρχή.

- Έχουμε και τις αναφορές στο ποια ομάδα είναι περισσότερο ιστορική ή λιγότερο, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή την στιγμή η πραγματικότητα λέει πως όλες οι ιστορικές ομάδες που διεκδικούν αυτή την θέση στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Εύβοιας, είναι στην κατάσταση που τις θέλει στον κάθε χρόνο να μας λένε πως θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, αλλά στο τέλος καταλήγουν στο πουθενά!!!!