Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

....φαπούλες

 - Κάποια πράγματα πρέπει να τα γράφουμε και να τα λέμε με τα ονόματά τους.  Εκατομμύρια  ευρώ λέει, έρχονται για έργα στο Δήμο Χαλκιδέων. Κυρία Βάκα να δείτε πως ο πρώην θα πει πως και αυτό είναι έργο Παγώνη!!! Ο πρώην δήμαρχος ο κ. Παγώνης, κάνει σαν το παιδάκι το οποίο κάποια άλλα παιδιά του... πήραν το κουβαδάκι στην παραλία. Βγαίνει στα φιλικά του παπαγαλάκια το πρωί και συνεχίζει νε λέει πως τα πάντα είναι έργο Παγώνη.

- Δεν είναι πάντως τυχαίο που οι πολλοί δεν θέλουν να είναι υποψήφιοι στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, με το ψηφοδέλτιο  Παγώνη. Κύριε Παγώνη, εμείς σας καταλαβαίνουμε και θα παρακαλέσουμε την δήμαρχό μας, την κυρία Βάκα, να μην σας χαλάσει το παιχνιδάκι, αλλά να σας αφήσει να παίξετε.

- Χαρές και πανηγύρια στο δημαρχείο της Ερέτριας, αφού σύμφωνα με το δελτίου τύπου ο δήμαρχος μας λέει πως "κατόπιν ενεργειών του" έφυγαν από το ξενοδοχείο οι 35 από τους 200 μετανάστες!!! Δήμαρχε κατόπιν ενεργειών σας δεν θα έπρεπε να έρθουν εκεί. Τους λίγους τους πήραν γιατί είχαν άλλους λόγους, αλλά να προσέχεις γιατί ως δήμαρχος με 2 αποφάσεις θα μπορούσες ακόμη και να βάλεις λουκέτο στο ξενοδοχείο!!!