Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

....φαπούλες

 
- Ο αθλητισμός δεν είναι δυνατόν να εξαρτάται από τα συμφέροντα του κάθε παράγοντα και του κάθε προπονητή, οι οποίοι στήνουν μαγαζάκια και παραμάγαζα. Ας μη γελιόμαστε. Ο Αυγενάκης καλά το πάει αλλά δεν ξέρουμε πόσο θ΄ αντέξει για να μπορέσει να γκρεμίσει όλες τις παράγκες. Ο πρωθυπουργός.... κ. Μητσοτάκης τον στηρίζει κι καλά κάνει, αλλά ακόμη κι αν τον αλλάξει σε ανασχηματισμό, ο αντικαταστάτης του να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε ο Αυγενάκης.

- To Μαντούδι κέρδισε την Ιστιαία, αλλά ξέρει πως ο βασικός αντίπαλος είναι πλέον ο Σταυρός του Σταύρου Σταθαρά. Την επόμενη αγωνιστική το Μαντούδι θα παίξει εκτός το Σάββατο με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ Βασιλικών, αλλά το ενδιαφέρον είναι στον αγώνα ΙΣΤΙΑΙΑ - ΣΤΑΥΡΟΣ και το ΜΑΝΤΟΥΔΙ πολύ θα ήθελε μια ισοπαλία σ΄ αυτόν τον αγώνα ή ήττα του ΣΤΑΥΡΟΥ.

- Όταν σχολιάζεις συγκεντρώσεις να μην κάνεις κωλοτούμπες. Γιατί σου φάνηκαν λίγοι οι 300 όπως είπες, συγκεντρωθέντες στην Ερέτρια και δεν στάθηκες δίπλα τους, ενώ στους 50 συγκεντρωθέντες του Ληλαντίου και της Καστέλλας, στην γέφυρα της Χαλκίδας έλεγες άλλα και τους στήριζες;;;; Γελάει ο κόσμος αγαπητέ.