Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

.....μικρά, μικρά

 Όταν έχεις απέναντί σου την δήμαρχο κυρία Βάκα και τους αντιδημάρχους, ξέρεις πως δεν πρέπει να παριστάνεις τον μάγκα κι το βαρύ πεπόνι, γιατί είναι πάντα διαβασμένοι και συγκεκριμένοι και πάντα με στοιχεία. Αυτά τα ξέρει ο κ. Καθαροσπόρης και "δεν τους την μπαίνει", αλλά μάλλον δεν τα ξέρει ο κ. Παγώνης και νομίζει πως τα λέει παρέα με τα φιλαράκια του στο ραδιόφωνο και τρώει τις ....αυτοδιοικητικές σφαλιάρες, στις συνεδριάσεις του ΔΣ, έστω και μέσα από τηλεδιάσκεψη.

-  Έχουμε μία απορία. Εκείνος ο κύριος από την Λαμία που έβγαινε καθημερινά και τα έλεγαν με τον γνωστό ραδιοφωνατζή, που χάθηκε; Πρίμο σεκόντο το πήγαιναν οι δυό τους ενάντια και στον Μπακογιάννη και τον Σπανό, αλλά και στον Μπουραντά στο παρελθόν. Δεν είναι δίδυμο πλέον; Δεν συμφωνούν μεταξύ τους;

- Να κάνουμε μια πρόταση. Στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, το Κίνημα ή αν θέλετε η επιτροπή πληγέντων κατοίκων του Ληλαντίου να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να διεκδικήσει τον Δήμο για να δούμε τι κουκιά θα μαζέψει. Ας το κάνουν αφού θα έχουν και την στήριξη των ραδιοφωνατζήδων!!!!

- Βρε πως αλλάζουν οι καιροί. Εναντίον στην κυρία Θαλασσινού είναι πλέον η κυρία της ενημέρωσης, αφού αποφάσισε να είναι δίπλα στον Μπουραντά, τον οποίο στόλιζε κανονικά λίγο διάστημα πριν. Στόλιζε και τον συνεργάτη του και δεν θέλουμε να σας θυμίσουμε τι έγραφε κι αυτός για την κυρία. Η κυρία Θαλασσινού δεν ήξερε τις κωλοτούμπες που κάνει η κυρία της ενημέρωσης; Τώρα ξέρει.