Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

...σουτάκια

 
- Μας την είπε ο "μεγάλος", αλλά δεν πειράζει. Μας κατηγόρησε γιατί δεν αναρτήσαμε και δεν σχολιάσαμε την επιστολή παράγοντα ομάδας η οποία "στάλθηκε" στην ΕΠΟ και είχε να κάνει με την αναστολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής Γυναικών. Μπορεί να έχεις δίκιο "μεγάλε", αλλά εμείς έχουμε δηλώσει πως ....κρατάμε αποστάσεις για να μην ενοχλούμε τους παράγοντες της ομάδας.

- Μήπως όμως πρέπει να μας πείτε, γιατί την ανακοίνωση δεν την ανέβασαν και αυτοί που έχουν και μεροκάματο από τον συντάκτη της;  Πληροφορίες λένε πως έχουμε παρατράγουδα στο παρεάκι και αυτά σύντομα θα γίνουν γνωστά και θα βρούνε κάποιοι την ευκαιρία να βγάλουν χολή. Εμείς πάντως όχι, γιατί είχαμε προβλέψει το τι θα γίνει.

- Αναρτήθηκε τελικά έστω και σε ένα ακόμη ΜΜΕ η ανάκληση των δηλώσεων Καντζούρα, φυσικά χωρίς σχόλιο. Δεν πειράζει κύριοι. Τιμή σας που κάνατε την ανάρτηση ενώ άλλοι δεν είδαν και δεν άκουσαν!!! 

- Πάντως είναι τιμή και για τον πρόεδρο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ο οποίος αφού είπε όσα είπε, για δεύτερη φορά, βγήκε και δήλωσε πως ανακαλεί τα πάντα και πως στηρίζει την ΕΠΣΕ και τα όργανά της!!!!! Μπράβο πρόεδρε. Τέτοια βλέπει, διαβάζει κι ακούει ο κορονοϊός και έρχεται και διακόπτει τα πρωταθλήματα.

- Εμείς πάντως αν οι παράγοντες πρώτα θάβουν και μετά στηρίζουν την ΕΠΣΕ και τα όργανά της, για να προφυλάξουμε τα δικά μας όργανα και γενικότερα της ενημέρωσης, στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας και ρωτάμε αν το άθλημα της κωλοτούμπας, θα επηρεασθεί από τα νέα μέτρα.