Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Η άποψή μας

  Είναι γνωστό σε όλους πως αυτοί οι οποίοι αναθεματίζουν την απόφαση για διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων, είναι αυτοί οι οποίοι δεν τήρησαν το υγειονομικό πρωτόκολλο και δεν προστάτεψαν αυτό που λέμε υγεία.
Ο καθένας έκανε τον τετραέξυπνο και πήγαινε στο γήπεδο με διάφορα τεχνάσματα πιστεύοντας πως έτσι ξεγελάει τους αρμόδιους.
Όταν λοιπόν κουτοπόνηρα ΟΛΟΙ δεν τηρήσαμε τους κανόνες, οι αρμόδιοι δεν είχαν άλλη επιλογή και αποφάσισαν να σταματήσουν τα πρωταθλημάτων, για να μας δείξουν πως όταν κάνουμε τον πονηρούλη, θα το ....πληρώσουμε.
Αυτοί οι οποίοι κάνουν τους εξυπνάκηδες και ρίχνουν το ανάθεμα στους αρμοδίους, είναι αυτοί οι οποίοι τα θέλουν όλα δικά τους.
Αν θέλουμε να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, τότε θα πρέπει να αναλάβουμε ΟΛΟΙ τις ευθύνες μας, αρχίζοντας από την ΕΠΣΕ, τους παράγοντες, τους προπονητές, τους δημοσιογράφους, τους γιατρούς που πάνε στα γήπεδα κλπ.
Ας συναποφασίσουμε λοιπόν ΟΛΟΙ, ας υπογράψουμε τις αποφάσεις κι ας κινηθούμε όλοι μαζί.
Όταν το κάνουμε αυτό, τότε κι μόνο τότε θα μπορέσουμε ν απευθυνθούμε στους αρμόδιους και να ζητήσουμε να μας επιτρέψουν να παίξουμε μπαλίτσα. Αν δεν μας ακούσουν, τότε μπορούμε να αντιδράσουμε δυναμικά. 
Τότε μπορεί όλες οι ομάδες να καταθέσουν σφραγίδες, βιβλία, δελτία και η ΕΠΣΕ να βάλει λουκέτο.
Ας αφήσουμε λοιπόν τα λόγια κι ας πάρουμε αποφάσεις.
Η ανευθυνότητα δεν βοηθάει σε τίποτα, ούτε και το να κλαίμε την μοίρα μας.
Ο κορονοϊός είναι εδώ και με μαγκιές δεν θα τον αποφύγουμε, ούτε φυσικά και με το να σφυρίζουμε αδιάφορα.