Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

....φαπούλες

 
- Λοιπόν για πάμε τώρα στα όσα είπε για τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου ο κ. Ρέτσας. Αν και πλέον δεν λένε ούτε καλημέρα, που λέει ο λόγος, είπε πως πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα τελειώσει αυτή η δικαστική περιπέτεια. Ο κ Ρέτσας όπως και οι κύριοι Νικολάου και Σμπιλίρης ξέχασαν προφανώς να πούνε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου και οι άλλοι κατηγορούμενοι ....αθωώθηκαν "από το δικαστήριο" της ΕΠΟ και μάλιστα πανηγυρικά.

- Ο κ. Ρέτσας ενώ αυτό το ξέχασε, δεν ξέχασε να πει πως με τον παλιό νόμο, όποιος είχε εκπέσει από το αξίωμά του δεν μπορούσε να επανέλθει, ενώ με τον νέο νόμο επανέρχεται!!! Κύριε Ρέτσα, ας μη γελιόμαστε. Κοντονής, Βασιλειάδης και εξυγιαντές είχαν στήσει νόμο, για να βάλουν στο περιθώριο αυτούς που δεν τους προσκύνησαν.

- Τι είπε λοιπόν ο κ. Ρέτσας; Είπε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου μπορεί αν θέλει να επιστρέψει στο ΔΣ και γιατί όχι στην θέση του προέδρου. Πρόεδρε σας ακούσαμε κάπως όταν το λέγατε αυτό, αλλά θα επαναλάβουμε πως δεν πιστεύουμε πως θα υπάρξει μέλος του ΔΣ το οποίο να πει όχι σε κάτι τέτοιο, αν ο κ. Παπακωνσταντίνου θελήσει να επιστρέψει και για πόσο διάστημα.

- Εμείς δεν πιστεύουμε σε καμία περίπτωση, πως εσείς κύριε πρόεδρε αν ο Παπακωνσταντίνου θελήσει να επιστρέψει, θα είσθε αντίπαλός του στο θέμα του προέδρου. Δεν πιστεύουμε πως είσθε αχάριστος και επιμένουμε σ΄ αυτό, γιατί αυτός ήταν ένας από τους λόγους, για τους οποίους ήμασταν αυτοί που στηρίζαμε το να είσθε ο πρόεδρος μετά τον Παπακωνσταντίνου.

- Πρόεδρε, αγαπητέ κύριε Ρέτσα, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πρώτα η ανθρωπιά, πρώτα ο σεβασμός και μετά οι καρέκλες. Εμείς επισημάναμε άπειρες φορές τα λάθη Παπακωνσταντίνου και τις χάρες που έκανε προς κάθε κατεύθυνση. Εσείς τα ξέρετε καλύτερα αφού εσείς ήσασταν δίπλα του.

- Όλοι κρινόμαστε καθημερινά, όχι από αυτά που λέμε, αλλά από αυτά που κάνουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε ν΄ ασκούμε κριτική, χωρίς εμπάθειες και χωρίς να ξεχνάμε το παραμικρό. Δεν ανήκουμε στους όψιμους φίλους του Γιάννη Ρέτσα, ούτε "στους φίλους" του κ. Παπακωνσταντίνου. Στηρίξαμε, στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε, αυτή την παράταξη που διοικεί χρόνια την ΕΠΣΕ, γιατί τους πιστεύουμε και γιατί τους θέλουμε όλους παρέα. Το αν θα κάνουν κωλοτούμπες ή θα φανούν αχάριστοι, θα το δούμε και τότε θα πάρουμε πάλι καθαρή και δημόσια θέση.