Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

....σουτάκια

 

- Συγνώμη δηλαδή, αλλά δεν σηματοδοτεί το νέο η υποψηφιότητα του κυρίου Ψαρόπουλου για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ. Αφού ο κ. Ψαρόπουλος ήταν στην ΕΠΟ, από την εποχή που ο κ Φεφέκος ήταν πρόεδρος της ΕΠΣΕ, δεν μιλάμε για νέο πρόσωπο, για ανανέωση κλπ. Ο καλύτερος άνθρωπος και ο καλύτερος.... παράγοντας μπορεί να είναι, αλλά ήταν "στην μάνδρα της ΕΠΟ" πολλά χρόνια.

- Μαθαίνουμε πως ραδιοφωνατζήδες ετοιμάζουν αθλητικές εκπομπές για να κρατούν συντροφιά τους ανθρώπους του αθλητισμού, την περίοδο της καραντίνας. Καλό είναι αυτό, αλλά δύσκολα θα το πιστέψουμε.

- Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν και δεν έχουμε παράπονο από κανέναν. Όταν με κάποιον διαφωνούμε, προσπερνάμε και πάμε παρακάτω και δεν τον ενοχλούμε. Τον αφήνουμε να αποδείξει αυτά που πιστεύει και για τα οποία λέει πως έχουμε άδικο. Όταν όμως αποδειχθεί πως ήταν για τον κουβά όσα έλεγε, αυτός πρέπει να βρει την δύναμη να ζητήσει συγνώμη και όχι εμείς.

- Κουβεντούλες λέει "ο φίλος μας" πρόεδρος ομάδας, αλλά τον καταλαβαίνουμε απόλυτα. Όταν  τίποτα δεν σου πάει καλά, κάτι πρέπει να πεις και κάπου πρέπει να ξεσπάσεις, για να μην παραδεχθείς πως δεν μπορείς να πετύχεις στόχους. Συνέχισε 'φίλε' πρόεδρε. Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα.