Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Καλημερα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα κι να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πέρασε και δυστυχώς ο καθένας μας κάνει ότι θέλει, γιατί έτσι του αρέσει. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη αυτοί οι οποίοι αδιαφορούν και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία όλων μας. Δυστυχώς κανένα πρωτόκολλο δεν τηρεί κανείς στα γήπεδα της Εύβοιας κι ας λένε ότι θέλουνε κάποιοι. Είναι πλέον φανερό πως πολλοί δεν θέλουν να συνεχισθούν τα ....πρωταθλήματα για διάφορους λόγους. Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις, ούτε θερμομέτρηση σωστή, αλλά φτάσαμε σε σημείο ακόμη και το τυπικό να μην υπάρχει. Ούτε καν λοιπόν υπεύθυνος γηπέδου ή υπεύθυνος για τα μέτρα;;;; Ότι θέλει ο καθένας κάνει.

- "Καθάρισε" τον ΦΩΚΙΚΟ ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και ανεβαίνει βαθμολογικά για να φτάσει εκεί που πραγματικά του αξίζει, αλλά δεν βλέπουμε να τελειώνει αυτό το πρωτάθλημα. Σε 4 αγώνες έχει 2 νίκες και 1 ήττα και έκανε και το ρεπό του.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν έχασε και αυτό έχει την αξία του, ειδικά όταν είσαι σε έναν όμιλο σαν κι αυτόν και σε μια κατηγορία όπως αυτή της Γ΄ Εθνικής. Μπορεί να έπαιζε με τον πρώτο στην βαθμολογία, αλλά εμείς επιμένουμε πως με ισοπαλίες δεν βγάζεις άκρη. Σε 4 αγώνες ο ΑΟΝΑ έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

- Καλύτερη η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αλλά την νίκη την πήρε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ο οποίος πέτυχε το γκολ και είχε την τύχη με το μέρος του. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ πρέπει να βρει τα πατήματά του, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω εκτός από το να είναι στην πρώτη 4άδα.

- Πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς ο ΛΗΛΑΣ και όλα δείχνουν πως σιγά σιγά η ομάδα θα ξεπεράσει τα προβλήματα και θ΄ ανέβει βαθμολογικά. Η νίκη επί της ΑΙΔΗΨΟΥ πιστεύουμε πως θ΄ ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα.

- Καλημέρα στους "καλούς φίλους" οι οποίοι πονάνε τα παιδιά των άλλων, αλλά ξέχασαν πως έχουμε κι εμείς παιδιά. Για να μην παρεξηγηθούμε, ο καθένας μας πρέπει να σέβεται τα παιδιά του και φυσικά δεν του φταίνε αυτοί που γράφουν κάτι, αλλά αυτός που κάνει αυτά για τα οποία κατηγορεί και συκοφαντεί άλλους.