Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Κλείστε τ΄ αυτιά σας σ΄ αυτούς που προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση χρησιμοποιώντας το θέμα του κορονοϊού. Τους γνωρίσαμε. Τα προηγούμενα 5 χρόνια κυβέρνησαν και τα έκαναν μπάχαλο ως πραγματικοί μπαχαλάκηδες. Η Ελλάδα αντέχει και οι Έλληνες κάνουν υπομονή έχοντας εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί λένε την αλήθεια και δεν τους.... κοροϊδεύουν. Προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν και στο μέλλον. Ο κορονοϊός υπάρχει και δεν το αμφισβητεί κανείς. Μέχρι να τελειώσουμε μαζί του, ας τηρήσουμε τα μέτρα.

- Όποιος αμφισβητεί τα όσα γράψαμε για την στάση μας απέναντι στον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου να βγει και να το πει δημόσια και να μην μιλάει στα πηγαδάκια. Η θέση μας ήταν πάντα ξεκάθαρη και για τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και για τον Γιάννη Κάμπαξη. Τώρα που θ΄ αποδειχθεί η αθωότητά τους, όλοι θα γράφουν τα καλύτερα και όλοι θα δηλώνουν φίλοι τους, εκτός από εμάς, για έναν και μόνο λόγο. Τους φίλους τους χρειάζεσαι στα δύσκολα και όχι στα εύκολα.

- Τίποτα δεν έχουμε με την ομάδα του Μαντουδίου και δεν καταλαβαίνουμε κάποιες αντιδράσεις. Ραδιοφωνατζήδες και "ιντερνετικοί" στηρίζουν την ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κύριο Καντζούρα και τον καλύπτουν φανερά, αφού ούτε καν αναφέρθηκαν στην κωλοτούμπα που έκανε και ανακάλεσε τις δηλώσεις του, ούτε καν σχολίασαν το γεγονός πως φταίει πάντα η διαιτησία όταν η ομάδα του δεν κερδίζει.

- Θα θυμίσουμε πως ο κ. Καντζούρας ήταν από αυτούς που ήθελαν δύο ομίλους στην Α΄ Κατηγορία, ώστε ν΄ ανέβει και η ομάδα του και είχε δηλώσει πως θα πάει το θέμα στα δικαστήρια!!! Το ξεχάσαμε κι αυτό; Κύριοι αν η ομάδα του ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ είναι η καλύτερη, ας κατακτήσει το πρωτάθλημα κι ας ανέβει κατηγορία. Το πρωτάθλημα, αν ξαναρχίσει, έχει δρόμο ακόμη. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ είναι πρώτος στην βαθμολογία και ο πρόεδρός του κ. Γκίκας ποτέ δεν σήκωσε σκόνη για να προκαλέσει ή να επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις.

- Θα παρακαλούσαμε τα παπαγαλάκια να σταματήσουν να λένε μαλακίες, γιατί με κάτι τέτοια δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα. Ο πρόεδρος κ. Καντζούρας δημιούργησε μια δυνατή ομάδα και δεν έχει ανάγκη από αυτούς που του χαϊδεύουν τ΄ αυτιά. Να προσέχει τι λέει, πως τα λέει και φυσικά να μην βλέπει φαντάσματα.

- Την καλημέρα μας και στην διοίκηση του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ και πιστεύουμε πως ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα αντιδράσει και η αντίδρασή του θα είναι δυνατή και θα εκπλήξει πολλούς, αν του δοθεί η ευκαιρία, γιατί με τον κορονοϊό ποτέ δεν ξέρεις!!!!