Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

....σουτάκια

 
- Για ν συνεχίσουμε λοιπόν με τα όσα είπε ο κ. Ρέτσας, στην ραδιοφωνική του συνέντευξη στους κυρίους Νικολάου και Σμπιλίρη και είπε πολλά και αποκαλυπτικά. Μίλησε για την οικονομική  στήριξη των Σωματείων από την ΕΠΣΕ και αποκάλυψε πως έχει ως στόχο τις ....εκλογές του 2023!!!! 

- Είπε ο κ. Ρέτσας πως για την περίοδο 2020 - 2021 έχουν 1 δωρεάν διαιτησία στην Α΄ και Β΄ Κατηγορία και 2 στην Γ΄ κατηγορία και μειωμένα τα παράβολα συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την περίοδο 2021-2022 η μείωση θα είναι μεγαλύτερη, με στόχο την περίοδο 2022 - 2023 να καταργηθούν τα παράβολα και να έχουμε περισσότερες δωρεάν διαιτησίες. Δεν είπε όμως ο πρόεδρος πως η περίοδος 2022 - 2023 είναι προεκλογική περίοδος!!!

- Να θυμίσουμε πως οι παροχές της ΕΠΣΕ την προεκλογική περίοδο πάντα υπήρχαν με κάποια μορφή. Αν δεν κάνουμε λάθος πριν τις τελευταίες εκλογές είχαν δοθεί σταα τμήματα υποδομών των σωματείων δωρεάν μετακινήσεις και σαντουϊτσάκια!!!

- Άκουσα να λένε και για τα χρήματα της διαιτησίας κι το χαράτσι υπέρ ΕΠΣΕ.  Τι είπε ο πρόεδρος; Με αυτά τα χρήματα βγάζει τα έξοδά της η Ένωση!! Έχει δίκιο ο πρόεδρος, αλλά επειδή είναι και γνώστης των οικονομικών, αφού το έχει σπουδάσει, πρέπει να ξέρει πως με χαράτσια δεν σώζεις το ποδόσφαιρο κι αν θέλεις να κάνεις την διαφορά τα καταργείς ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Δεν θα το κάνει όμως και η ΕΠΣΕ ακούραστα θα παίρνει όσα παίρνει ο κάθε διαιτητής η βοηθός, ίσως και περισσότερα.

Με το κουταλάκι σήμερα και με δόσεις τα σχόλια για την συνέντευξη του κυρίου Ρέτσα. Σε λίγο η συνέχεια .