Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

" ο μπάρμπα Στέλιος"

- Τι μας είπε ο κ. Γιάννης Ρέτσας στην ραδιοφωνική του συνέντευξη; Μας είπε πως δεν έφτανε η στήριξή μας στον κύριο Ψαρόπουλο για να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, αλλά ανήκουμε και στις ΕΠΣΕ οι οποίες ανέλαβαν την υποχρέωση να τον προτείνουν ως υποψήφιο!!!! Γιατί αυτό; Εμείς ως ΕΠΣΕ αποφασίσαμε και επιλέξαμε τον κύριο Ψαρόπουλο; Όχι βέβαια. Τον επέλεξε άλλος και μάλιστα όχι άνθρωπος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά του επαγγελματικού. Άρα εμείς πήραμε τον ρόλο ....του λαγού και δήθεν είμαστε αυτοί που αποφασίσαμε κι τον επιλέξαμε.
Όταν δίνεις τα πάντα κάτι παίρνεις ως ΕΠΣΕ.
Τι πήρε η ΕΠΣ Εύβοιας; 
Φανερά σύμφωνα με τα όσα είπε ο κύριος Ρέτσας, όχι μόνο δεν πήραμε ως ΕΠΣΕ τίποτα, αλλά μας μίκραιναν πολύ και μας υποτίμησαν περισσότερο. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ξαναγίνει αυτό.
Είπε ο κύριος Ρέτσας πως δεν θα είναι κανείς πό τα μέλη του ΔΣ υποψήφιος για την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν θα είναι, γιατί είναι νέος στην ΕΠΣΕ, ενώ έχει συμπληρώσει μια 10ετία και είπε πως προτίμησε να πάρει άλλα πράγματα και όχι να έχει έναν υποψήφιο ως αναπληρωματικό!!!
Κύριε Ρέτσα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ΕΠΣ στην Ελλάδα, αφού έχει στην δύναμή της περισσότερα από 100 σωματεία.
Επειδή εκλογές δεν θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο όπως είχε προγραμματίσει η ΕΠΟ, γιατί έπρεπε να βιαστεί η ΕΠΣΕ να προτείνει αυτόν που της επέδειξαν;
Στις προηγούμενες εκλογές της ΕΠΟ, όλοι γνωρίζουν και πολύ περισσότερο ο κύριος Ρέτσας, πως κυκλοφορούσαν "βαλίτσες", έκαναν δωράκια βενζινάδικα και άλλα πολλά. Τα ίδια πρόσωπα θέλουν τον έλεγχο της ΕΠΟ, αλλά με μια διαφορά. Τον θέλουν για να τελειώσουν οριστικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αφού το επαγγελματικό, πήρε τον έλεγχο της κατάστασης και η ΕΠΟ δεν θα έχει ούτε καν τα έσοδα που είχε.
Για να μην το αναλύουμε πολύ και σας κουράζουμε, ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας με δημόσια τοποθέτησή του και καλύτερα θα ήταν να προχωρήσει σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, όταν η κατάσταση το επιτρέψει, να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να πει τι κέρδισε η ΕΠΣΕ από το σκύψιμο του κεφαλιού και την πρόταση για τον κ. Ψαρόπουλο.
Κυκλοφόρησε φήμη πως η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα προτείνει υποψήφιο για την εκτελεστική επιτροπή και μάλιστα γυναίκα!!!
Δεν ξέρουμε αν οι ΕΠΣ έχουν δικαίωμα να προτείνουν υποψήφιο ο οποίος δεν είναι μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ, αλλά αυτό μπορεί να το δει κανείς αν διαβάσει το καταστατικό της ΕΠΟ.
Σε λίγο περισσότερα, γιατί ο πρόεδρος είπε πολλά......