Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τώρα δεν θα χρειάζεται να γράφουμε εμείς πως πρέπει για το καλό σας να φοράτε μάσκα και να κρατάτε αποστάσεις, αφού το έχετε καταλάβει οι περισσότεροι πως από αύριο, θέλετε δεν θέλετε, θα είσθε σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Έτσι είναι η ζωή κυρίες και κύριοι. Για τουλάχιστον ένα μήνα θα κυκλοφορούμε με ειδική άδεια και μόνο για τα απαραίτητα.  Τέρμα τα μπαράκια, τέρμα τα ...ξενυχτάδικα, τέρμα τα πάντα. Τα θέλαμε και τα πάθαμε, αλλά τώρα την πληρώνουν κι αυτοί οι οποίοι τηρούσαν τα μέτρα. 

- Καλά τα πήγαν χθες οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, αφού η ΠΑΟΚάρα κέρδισε την  Αϊντχόφεν στην Τούμπα με 4 - 1 και η ΑΕΚ εκτός έδρας την Ζόρια επίσης με 4 - 1. Συγχαρητήρια στις ομάδες μας και μακάρι να προχωρήσουν.

- Δεν θέλουμε γκρίνια και παράπονα από τους ανθρώπους της ενημέρωσης για την συμπεριφορά ή αν θέλετε για την επιλεκτική διανομή των δελτίων τύπου της ΕΠΣΕ. Ο καθένας κάνει ότι νομίζει και δεν είναι κακό πρώτα να ενημερώνει τους κολλητούς και μετά "τον εαυτό του"!!!

- Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, εμείς δεν σας παρεξηγούμε και ούτε περιμένουμε να πάρουμε κάποιο δελτίο τύπου, πριν καν αυτό ανέβει στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΕ. Θα ήταν όμως υπεύθυνη στάση, αν μας λέγατε πως ένα δελτίο τύπου βρέθηκε δημοσιευμένο από τον αγαπητό Κώστα πριν καν ανέβει στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΕ. Δεν περιμένουμε απάντηση γιατί δεν αξίζει τον κόπο, αλλά για να μην μας πούνε και μαλάκες οι φίλοι μας στην ΕΠΣΕ.

- Κύριε Ρέτσα, δώστε "την είδηση", αλλά όχι το Δελτίο Τύπου. Αυτά τα μαθαίνει κανείς από το "νηπιαγωγείο" για να μην εκθέτει τον εαυτό του. Πάντως πρόεδρε η ΕΠΣΕ δεν θα κερδίσει τίποτα με το να είναι στις Ενώσεις που θα προτείνουν κάποιον, για πρόεδρο στην ΕΠΟ. Εσείς προτείνατε τον κύριο Ψαρόπουλο και δικαίωμά σας. όλοι κάποιον προτείνουν όταν έχουμε εκλογές ή αναδιαρθρώσεις. Κι εσάς πρόεδρε σας πρότεινε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

- Πάντως η ουσία δεν αλλάζει, αφού εκλογές μέσα στον Νοέμβριο μάλλον δεν θα γίνουν και κανείς δεν ξέρει πότε και με ποιον τρόπο θα γίνουν. Να μην ξεχνάμε φυσικά πως η ΕΠΟ δεν έχει πλέον την αίγλη που είχε, αφού τώρα δεν θα έχει στην αρμοδιότητά της και δεν θα εισπράττει και από τις ΠΑΕ. Ο κύριος Γραμμένος και οι εξυγιαντές έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους.

- Να κλείσουμε την "Καλημέρα" με ένα μήνυμα προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ τον κύριο Γιάννη Ρέτσα. Πρόεδρε, εμείς δεν μπαίνουμε ποτέ από την πίσω πόρτα. Θα έχουμε την πληροφόρηση που θέλουμε, όταν την θέλουμε, αλλά δεν θα εκθέσουμε ποτέ κανέναν και δεν θέλουμε ιδιαίτερη μεταχείριση. Αυτά σας τα έχουμε αποδείξει. Η δουλειά μας είναι ν΄ ασκούμε κριτική και να κάνουμε παρατηρήσεις, ώστε να είσθε καλύτεροι ως ΔΣ της ΕΠΣΕ και να μπορούμε όταν έρθει η ώρα, να γράψουμε πως αξίζει τον κόπο να ψηφίσουν τα σωματεία το ψηφοδέλτιο Ρέτσα. Εμείς δεν είμαστε όψιμοι υποστηρικτές του κ.  Ρέτσα κι υτό το ξέρουν και οι πέτρες. Καλή σας μέρα.