Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

....σουτάκια

 
Προσθήκη λεζάντας
- Δεν τα κατάφερε ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ για μία ακόμη αγωνιστική, αφού έχασε εκτός έδρας από το ΚΑΛΟΧΩΡΙ /ΠΑΝΤΕΙΧΙ και όλα δείχνουν πως η ομάδα θα πρέπει να δει τι θα κάνει στο μέλλον, όχι για να συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού αυτό πληρώνει τώρα, αλλά για να ....μην βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις. Ψυχραιμία κύριοι, γιατί δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

- Τι να γράψεις τώρα για τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ;  Ο προπονητής του κύριος Γιώργος Κρόκος, έγινε πολυτιμότερος για τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΚΟ, από ότι είναι ο κρόκος Κοζάνης για την φαρμακευτική και όχι μόνο. Συγχαρητήρια στην ομάδα και καλή συνέχεια. Όσο για τις ΓΟΥΒΕΣ, όλοι ήξεραν πως θα είναι στους αδύναμους του πρωταθλήματος.

- Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ δεν έχασε ούτε μέσα στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ και μπορούμε να γράψουμε πως τα πάει καλά και καλύτερα από την ΣΚΕΠΑΣΤΗ η οποία έχει αγκαλιάσει τις ισοπαλίες. Πάντως γι να λέμε και του στραβού το δίκιο, την ΣΚΕΠΑΣΤΗ την έχουν κάποιοι και στον μαυροπίνακα!!!

- Νίκη για τον ΟΛΥΜΠΟ και πολλοί είναι αυτοί που λένε πως για την ομάδα θα έρθουν καλύτερες μέρες. Ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ μας έχει συνηθίσει στο μία ζέστη, μία κρύο. Και οι δύο ομάδες πάντως πρέπει να προσέξουν για ν΄ αποφύγουν τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.