Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Δεν προσέξαμε, δεν ακούσαμε τους ειδικούς, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και πάμε πάλι από την αρχή. Το "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" έρχεται για όλους μας όπως και οι άδειες εξόδου με τα γνωστά sms. Γράφουν μερικοί πως η Εύβοια δεν έχει κρούσματα και πρέπει να μην "μας κλείσουν"!!!! Φυσικά κάτι δεν κατάλαβαν. Αν και στην Εύβοια γίνουν.... πολλά τεστ, θα φανεί το αν έχουμε ή όχι κρούσματα Ας αφήσουμε λοιπόν τα λόγια κι ας κάνουμε υπομονή.

- Φαίνεται πως ο κορονοϊός χτύπησε και την διαδικασία  των εκλογών στις ΗΠΑ, αφού ακόμη δεν εκλέχθηκε κάποιος πρόεδρος και έτσι όπως το πάνε θα καταλήξουν στα δικαστήρια τα οποία κι θ΄ αποφασίσουν. Στις ΗΠΑ πάντως είναι προχωρημένοι, φού ψηφίζουν ακόμη και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο!!!! Φανταστείτε να γινόταν αυτά εδώ στην Ελλάδα!!!

- Ας το πάρουμε αλλιώς και φυσικά ας το πάρουμε απόφαση. Μακάρι το "ΠΑΛΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" να μην επιβληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήρθε η ώρα να το ρίξουμε στην γυμναστική, ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε όλοι κατοικίδιο για να στέλνουμε sms και να ζητάμε άδεια για βόλτα και άλλα τέτοια σχετικά.

- Τώρα από το σπίτι μάλλον θα χρειασθεί να κάνουμε τα πάντα από τον υπολογιστή ή το κινητό μας. Δεν ξέρουμε αν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ ανακαλύψουν κάποιον τρόπο, για να συνεχισθούν τα πρωταθλήματα μέσα από κάποια πλατφόρμα!!!!! Πιστεύουμε πως κάτι θα βρούνε, αν όμως βρούνε τον χρόνο, γιατί το μυαλό τους είναι στο αν θα κάνουν τελικά εκλογές μέσ στον Νοέμβριο ή όχι!!! 

- Μήπως θα πρέπει η δική μας ΕΠΣ να σκεφτεί κάτι, ώστε όταν με το καλό επανέλθουμε στην κανονικότητα, να υπάρχουν ομάδες; Τώρα θα έχει πρόβλημα και η διοίκηση της ΕΠΣΕ, αφού δεν θα μπορεί να συνεδριάζει ούτε μέσα από τηλεδιασκέψεις, ούτε φυσικά με φυσική παρουσία, αφού τα μέλη είναι σκορπισμένα στο Βορρά, στο Νότο, στην Κεντρική Εύβοια και στην Αθήνα. 

- Ένα πουλάκι πάντως μας είπε πως τώρα θα βρούνε τον χρόνο να ετοιμάσουν και το νέο site, το οποίο περιμένουμε εδώ και ένα χρόνο και ακόμη δεν το έχουμε δει. Πάντως η διαιτησία έκανε το πρώτο διαδικτυακό μάθημα. Δεν ξέρουμε αν πήγαν όλα καλά, αλλά σημασία έχει πως το ξεκίνησαν και μπράβο τους.