Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Εδώ είμαστε κυρίες και κύριοι και πρέπει να σημειώσουμε πως είχαμε προειδοποιήσει για την διακοπή των πρωταθλημάτων, κόντρα σ΄ αυτούς που σας χάϊδευαν τ΄ αυτιά και χασκογελούσαν όταν έβλεπαν κόσμο στα γήπεδα και δεν ανέβαζαν φωτογραφίες με κόσμο γιατί πίστευαν πως πρόσφεραν ....καλές υπηρεσίες!!!!

- Τα ίδια έκανε και η ΕΠΣΕ. Δεν τόλμησε να μπει μπροστά και να δώσει την εντολή στους διαιτητές να διακόπτουν τον αγώνα, όταν διαπιστώνουν πως υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Τώρα κύριοι είναι αργά. Μπράβο σε όλους σας. Είχαμε διεξαγωγή αγώνα, χωρίς υπεύθυνο γηπέδου και χωρίς κααν θερμομετρήσεις ή να γίνονται αφού πρώτα όλοι είχν μπει στο γήπεδο!!!

- Φοβηθήκαμε πραγματικά όταν διαβάσαμε να γράφουν κάποιοι για υγιές άθλημα και να εννοούν το ποδόσφαιρο!! Μάγκες, κάνετε πλάκα έτσι; Όλο αυτό το έργο που βλέπετε χρόνι τώρα και στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο σας βγάζει υγεία; Τελικά θα γλυτώσουμε από τον κορονοϊό και θα πάμε από κοτσάνες!!!

- Έχουμε διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ και της Α΄ Εθνικής Γυναικών και ένας φίλος μας είπε πως τρεις μπορεί να είναι οι αιτίες.
1η αιτία: Η συνέντευξη Ελευθεριάδη στο Βέττα!!!!
2η αιτία: Η ανάκληση δηλώσεων του κ. Καντζούρα!!!!
3η αιτία: Για να κοπεί η φόρα του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ!!!!