Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα κι καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Ένα Σαββατοκύριακο το οποίο θα είναι διαφορετικό, αλλά θα μας θυμίζει την Άνοιξη του 2020, το πρώτο δηλαδή κύμα του κορονοϊού. Ψυχραιμία, υπομονή και ο Θεός να βάλει το χέρι του, αφού εμείς βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας. Λοιπόν τώρα μας υποχρεώνουν να μείνουμε στο σπίτι να βγαίνουμε αφού πρώτα στείλουμε sms και όλα να είναι κλειστά. Παράπονα και διαμαρτυρίες ....πρέπει να έχουμε όλοι εμείς οι οποίοι φορούσαμε την μάσκα, κρατούσαμε αποστάσεις και δεν κάνμε ντου, εκεί που υπήρχαν πολλοί. Ψυχραιμία λοιπόν τώρα και με την ευχή να βγούμε νικητές.

- Σήμερα και για πολύ καιρό ακόμη δεν έχουμε και αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων. Δυστυχώς την πληρώνουν οι ομάδες γιατί απλά δεν προστάτεψαν τον εαυτό τους και δεν προστατεύθηκαν από αυτούς οι οποίοι είχαν ή έπρεπε να έχουν την ευθύνη. Άδικο γι΄ αυτούς που επένδυσαν χρήματα, άδικο γι΄ αυτούς που ήθελαν το κάτι παραπάνω, άδικο για όλους αυτούς οι οποίοι χάνουν ένα συμπλήρωμα στο εισόδημά τους.

- Εμείς συνεχίζουμε και φυσικά όχι για να πουλάμε τρέλα, αφού στο είδος αυτό υπάρχουν πολλοί, αλλά για να γράφουμε την δική μας άποψη, χωρίς να έχουμε παρωπίδες, εξαρτήσεις και άλλα τέτοια σχετικά. Η ζωή δεν σταματά και κανείς δεν θα μπορέσει να μπει μπροστά μας και να μας επιβάλλει να μην γράφουμε την άποψή μας.

- Χθες μίλησε στους κυρίους Νικολάου και Σμπιλίρη ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κύριος Γιάννης Ρέτσας και κατά την άποψή μας, όποιος ανέλυσε λίγο τα λεγόμενά του, κατάλαβε πως ο πρόεδρος θα ήταν καλύτερο να μην μιλούσε, "Εχασε" ο ίδιος απ΄ όσα είπε κι φυσικά μείωσε την Ένωση. Σε λίγο θα γράψουμε περισσότερα.