Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Καταλαβαίνουμε την αναστάτωση και την ανησυχία όλων, αλλά θα πρέπει να προσέχουμε και να τηρούμε τα μέτρα. Φοράμε παντού μάσκα και κρατάμε τις αποστάσεις. Μπορεί να μην μας αρέσει ο περιορισμός, αλλά τα θέλαμε και τα πάθαμε και θα έρθουν και τα χειρότερα, αν συνεχίσουμε να μην τηρούμε τα μέτρα. Στο θέμα του ποδοσφαίρου, αν υπάρχει μια ελπίδα, αυτή έχει να κάνει.... με τα τοπικά πρωταθλήματα, αφού η Εύβοια είναι σε καλό επίπεδο με λίγα κρούσματα. Για ν συνεχισθούν όμως και να ολοκληρωθούν θα έπρεπε οι αρμόδιοι διοργανωτές και άλλοι, να είχαν φροντίσει ώστε να μην πηγαίνει ο κόσμος στα γήπεδα. Αυτό δεν έχει γίνει και μάλιστα προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Είναι σαν να παρακαλάμε να σταματήσουν τα πρωταθλήματα.

- Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ την συμπάθειά μας προς την ομάδα της ΕΡΕΤΡΙΑΣ και την εκτίμησή μας στον προπονητή κύριο Δημήτρη Βαλκάνο, αλλά πάντα γράφουμε και λέμε και τα καλά και τα άσχημα. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ δεν είναι ούτε ομαδούλα, ούτε χθεσινός στο ποδόσφαιρο. Κουβαλάει την δική του ιστορία και αυτή θα πρέπει να την τιμούν πρώτα οι ποδοσφαιριστές του.

- Μικραίνουν την ομάδα κάποιοι, όταν επειδή κέρδισαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έβριζαν χυδαία τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων. Ευτυχώς 2 -3 ήταν αυτοί κι επειδή τους ξέρουμε δεν μας φαίνεται παράξενο, αφού τουλάχιστον ο ένας, είχε την ίδια συμπεριφορά κατά της ΕΡΕΤΡΙΑΣ όταν ήταν αντίπαλός και η ΕΡΕΤΡΙΑ πήρε το πρωτάθλημα!!!

- Φίλες και φίλοι, όταν τελειώνει ένας αγώνας, δίνεις το χέρι σου στους αντιπάλους, χάσεις - κερδίσεις. Όταν όμως φτάνεις στο σημείο να βρίζεις ενώ κέρδισες, βγάζεις απωθημένα και μειώνεις την ομάδα σου. Η ΕΡΕΤΡΙΑ ως ομάδα αλλά και ο Δημήτρης Βαλκάνος είχαν πάντα μια αρχή. Οι κακές συμπεριφορές δεν μένουν ατιμώρητες και αυτό το απέδειξαν και πρόσφατα. Δεν πιστεύουμε πως τώρα άλλαξαν, γιατί αν άλλαξαν η μπάλα τιμωρεί κι εμείς αγαπητέ Δημήτρη, δεν το θέλουμε αυτό.

- Ας μη γελιόμαστε. Δύσκολα θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου  γυναικών και εύκολα θα διακοπεί το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ανδρών.  Όταν στους ίδιους ομίλους υπάρχουν ομάδες νομών που είναι στο κόκκινο, κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια του. Ο κορονοϊός δεν θα εξαφανισθεί σ΄ ένα μήνα και έτσι δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει κάτι σήμερα, για να διακοπεί αύριο. 

- Την καλημέρα μας στον αγαπητό Βασίλη και του ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του και να ξέρει πως εμείς θα τον έχουμε πάντα στην πλευρά που έχουμε τους φίλους μας και δεν μας ενδιαφέρει αν ο ίδιος μας έχει βάλει απέναντι. Ποτέ δεν μας ενδιέφερε το τι λένε οι άλλοι για μας. Κάνει την δουλειά του και καλά κάνει, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Απλά να ξέρει πως εμείς δεν τον βρίσαμε ποτέ, όπως έκαναν "σημερινοί φίλοι του" και να ξέρει πως ξέρουμε!!!!

- Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα έχουμε εκπλήξεις στους αγώνες Α΄ & Β΄ κατηγορίας. Θ΄ αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πως τα φαβορί είναι μόνο στα χαρτιά και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Θα έχουμε όμως μέχρι τότε τον χρόνο να γράψουμε περισσότερα.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες γνωρίζουν και οι πέτρες πως από τότε που οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ υπουργοί αθλητισμού και οι δήθεν εξυγιαντές της ΕΠΟ, έβαλαν στο στόχαστρο τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και έστησαν κατηγορητήριο εναντίον του, εμείς σταθήκαμε φανατικά δίπλα του και δεν αλλάξαμε θέση μέχρι και σήμερα. Ο πρόεδρος και όλοι οι άλλοι που είχαν κατηγορηθεί αθωώθηκαν από "το δικαστήριο" της ΕΠΟ και τελειώνει και το ποινικό δικαστήριο και θ έχουμε σύντομα την απόφαση. Εμείς πιστεύαμε πως είναι αθώος και δικαιωθήκαμε. Εμείς χαρήκαμε με την αθώωσή του και θα χαρούμε περισσότερο όταν αθωωθεί και στα πολιτικά δικαστήρια. Υπάρχουν όμως κι αυτοί οι οποίοι περίμεναν την καταδίκη του για κάποιους λόγους και δεν τόλμησαν ούτε μια λέξη να γράψουν μετά την αθώωσή του, ούτε ένα μήνυμα να του στείλουν!!! Φυσικά αυτό δείχνει την απανθρωπιά τους και φυσικά τα κίνητρά τους.

- Μια εξήγηση. Σήμερα δεν θα έχουμε άλλες αναρτήσεις. Το "Καλημέρα" το γράψαμε το βράδυ της Δευτέρας. Ένας σοβαρός προσωπικός λόγος δεν θα μας επιτρέψει να ανεβάσουμε άλλα θέματα και ζητάμε την κατανόησή σας. Αυτοί που μας συμπαθούν ας μην ανησυχήσουν και αυτοί που δεν μας γουστάρουν ας μην χαρούν, γιατί πρώτα ο Θεός εδώ θα είμαστε από αύριο. Καλή σας μέρα.