Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

......φαπούλες

- Αλήθεια, γιατί προπονητές και ποδοσφαιριστές, τώρα που αναγκαστικά, δεν θα προσφέρουν υπηρεσίες στις ομάδες τους, δεν μπορούν να είναι στο πρόγραμμα από το οποίο θα έχουν κάθε μήνα κάποια χρήματα, αφού θα είναι σε.... αναστολή εργασίας;;;;;  Θ΄ απαντήσει κανείς;;;;

- Κύριε Πίσχινα, πρέπει κάποια στιγμή να πούμε κάποιες αλήθειες για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και τι πρέπει ν΄ αλλάξει, για να επιστρέψει στο καλό επίπεδο που ήτανε. Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε καθαρά και δημόσια για όλους και για όλα. 

- Ο ΔΟΑΠΠΕΧ τώρα που τα γήπεδα δεν θα φιλοξενούν ομάδες για προπονήσεις και αγώνες, πρέπει να πάρει μια απόφαση για να προσφέρει το χόρτο των γηπέδων σε κάποιους. Έτσι κι αλλιώς αυτοί κουτόχορτο τρώνε!!!!

- Ας το ξαναγράψουμε. Η Βάκα δεν κέρδισε απλά τις εκλογές και έγινε δήμαρχος. Ξεβράκωσε όλους αυτούς, οι οποίοι έλεγαν πως δεν την στήριζε η ΝΔ, δεν την στήριζε ο Σπανός, δεν την στήριζε ο Κεδίκογλου, δεν την στήριζε ο ένας και ο άλλος. Τελικά πρέπει ν΄ αποφασίσουν. Κέρδισε η Βάκα ή όχι; Η Βάκα τους ξεβράκωσε γιατί την στήριζαν οι δημότες και σ΄ αυτούς έδινε και θα δίνει λογαριασμό και όχι στα παπαγαλάκια.