Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

- Την καλημέρα μας στον νονό της στήλης, στον Μανώλη Βέττα. Μανώλη, εκεί στην 34100tv θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι, ώστε να κερδίσετε τον κόσμο, αλλά να προσφέρετε και στο χώρο του αθλητισμού με μια δόση ψυχαγωγίας. Στην Εύβοια έχουμε διασκεδαστές στον χώρο της ενημέρωσης και ιδιαίτερα στο... χώρο της αθλητικής ενημέρωσης. Αξιοποιήστε τους.

- Τι θα λέμε και τι θα γράφουμε τώρα που δεν έχουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες; Άλλοι δεν θα λέμε και δεν θα γράφουμε τίποτα, άλλοι θα θυμηθούμε κάτι από το παρελθόν και κάποιοι θα γράφουμε όπως γράφαμε καθημερινά. Εμείς θα συνεχίσουμε, με τα σχόλιά μας, αφού για να λέμε και  " του στραβού το δίκιο", η κατάσταση είναι βούτυρο στο ψωμί μας.

- Πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί κάτι θα πρέπει να διαβάζουν, οι παράγοντες, οι διαιτητές, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές, αφού θα έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο στο σπίτι τους. Θα προτείνουμε και στους ραδιοφωνατζήδες να συνεχίσουν τις εκπομπές όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα, αλλά και τις καθημερινές. Τώρα τους έχει ανάγκη ο λαός!!!!

- Εμάς αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο, είναι το τι θα γίνει με το γυναικείο ποδόσφαιρο στο οποίο δεν είχαμε ούτε καν την έναρξη των πρωταθλημάτων σε καμία κατηγορία. Καταστροφή λένε κάποιοι. Ψυχραιμία λέμε εμείς. Απλά τώρα που δεν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις και δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν οι ομάδες την προετοιμασία τους, να βρούνε οι φωστήρες της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, τρόπους, ώστε οι ομάδες να έχουν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο μέσα από την τεχνολογία, η οποία έχει προχωρήσει σημαντικά!!!