Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

......φαπούλες

 - Πάνω απ΄ όλα είναι η υγεία μας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς. Καλός ο αθλητισμός, αλλά αν δεν έχεις την υγεία σου, δεν θα μπορέσεις να τον υπηρετήσεις από κανένα πόστο. Πρέπει να έχεις την υγεία σου, για να είσαι παράγοντας, προπονητής και αθλητής. Αυτοί λοιπόν που θέλουν να υπηρετήσουν τον αθλητισμό και όχι να τους υπηρετεί ο αθλητισμός, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα το.... κάνουν. Αυτοί που μέσα από τον αθλητισμό θέλουν την προσωπική τους προβολή, την θεσούλα και μεροκάματο, αυτοί απλά θα λένε πως δεν έχουν καμία ευθύνη και ούτε συζήτηση για πρωτοβουλίες.

- Μας αρέσει δεν μας αρέσει, αν δεν ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Εύβοιας, έχουμε πρωταθλητή στην Α΄ Κατηγορία τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, στην Β΄΄ κατηγορία τον ΣΤΑΥΡΟ, την ΠΑΡΑΛΙΑ και τον ΝΗΛΕΑΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ενώ στην Γ΄ κατηγορία τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ, τον ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ και το ΜΟΝΟΔΡΙ. Λέτε το Πάσχα να έχουμε και απονομές κυπέλλων;;;;;

- Εκεί στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τι ετοιμάζουν πάλι; Κυκλοφόρησε η φήμη πως πέρα από την ομάδα που θα την ενισχύσουν, ώστε όταν τελειώσει το θέμα με τον κορονοϊό να ξεκινήσει η πορεία της δημιουργίας ισχυρής ομάδας με στόχο τις επαγγελματικές κατηγορίες, θα προχωρήσουν και σε δημιουργία ακαδημιών, αλλά και ομάδας γυναικείου ποδοσφαίρου. Πληροφορίες λένε πως οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και στόχος είναι να ξεκινήσουν όλα την περίοδο 2021 - 2022.