Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

....φαπούλες

 
- Τι έχουν να πούνε σήμερα, αυτοί που δεν τηρούσαν το υγειονομικό πρωτόκολλο και πήγαιναν χύμα στα γήπεδα, πουλώντας εξυπνάδα και ψευτομαγκιά; Τέτοια ώρα θα είχαμε αγώνες, αλλά με τις εξυπνάδες μας, καθόμαστε και βλέπουμε σούπερ λίγκα, για να ...εκτονωθούμε.  

- Ποιος κέρδισε από αυτή την συμπεριφορά του κόσμου και την αδιαφορία και ανευθυνότητα όσων έχουν την ευθύνη των αθλητικών διοργανώσεων; Γιατί δεν κάνουν προπονήσεις έστω οι ομάδες ποδοσφαίρου, ενώ κάνουν οι αθλητές του στίβου; Γιατί απλά οι του στίβου σεβάστηκαν τα πρωτόκολλα. Τι έλεγε οι ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ; Δεν είμαστε υπεύθυνοι αν ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο. Λάθος κύριοι. Τεράστια η ευθύνη σας, αλλά και η ευθύνη των ίδιων των Σωματείων. Δεν θέλατε να τηρηθεί αυστηρότατα το υγειονομικό πρωτόκολλο και ίσως εξυπηρετούσε η διακοπή των πρωταθλημάτων.

- Κύριοι, με συμβιβασμούς δεν βγάζουμε άκρες και έρχονται τα γεγονότα να μας ξεπεράσουν. Το να κάνεις τον καλό στους παράγοντες δεν οδηγεί πουθενά και φέρνει τ΄ αντίθετα αποτελέσματα και φυσικά στο τέλος όλοι θα σε βρίζουν. 

- Η ΕΠΣΕ δεν χάνει τίποτα, για να γράφουμε αλήθειες. Κερδίζει οικονομικά, αφού δεν πληρώνει προσωπικό, δεν πληρώνει φως, νερό, τηλέφωνο και μέρος του ενοικίου και φυσικά τις μένουν τα χρήματα που έχουν πληρώσει ομάδες, προπονητές και ποδοσφαιριστές......