Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή για όλες και όλους. Να προσέχετε την υγεία σας, ώστε να θρηνήσουμε όσο γίνεται λιγότερα κρούσματα εξ αιτίας του κορονοϊού.  Το κακό δεν τελείωσε, αλλά δεν αργεί και η ώρα του εμβολιασμού, οπότε πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή και φυσικά κανείς να μην αρνηθεί να εμβολιαστεί. Αυτά τα διάφορα που κυκλοφορούν κάποιοι ας τα σταματήσουν, γιατί είναι αστείο να πιστεύουν πως κάτι θα μας βάλουν μέσα στο εμβόλιο. Αν ήθελε κάποιος να μας βάλει κάτι, θα μπορούσε.... να το κάνει πολύ εύκολα και δεν θα χρειαζόταν κανένα εμβόλιο.

- Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και για να μην μς περνούν για μαλάκες κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες της ενημέρωσης στην Εύβοια, θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κατηγορούν τα άλλα ΜΜΕ και να μην έχουμε το δικαίωμα οι άλλοι, να λέμε και να γράφουμε γι΄ αυτούς.

- Μεγάλε ραδιοφωνατζή εσύ λες πως οι άλλοι είναι στην λίστα και τα παίρνουν, της Βάκα και του Φάνη γι΄ αυτό και δεν μιλάνε. Αποκλείεις δηλαδή το να πιστεύουν στην Έλενα και στον Φάνη; Με το ίδιο σκεπτικό κι εσύ είσαι στην λίστα και τα παίρνεις από τον Χρήστο  αφού έχεις και χορηγό τον προμηθευτή που είχε ο Δήμος Χαλκιδέων και στην λίστα Αναγνωστάκη, αφού σχεδόν καθημερινά τον έχεις μαζί σου!!!

- Για την κυρία που πρόσθεσες στο πρόγραμμά σου τι να γράψουμε; Βολεμένη ήταν στον ΔΟΑΠΠΕΧ, όταν διοικούσε η φίλοι σου. Είχε τον μισθό της εκεί και τώρα τον έχει προφανώς πό την εκπομπή της.

- Για τις άλλες δύο κυρίες, τι να γράψουμε; Έχουν μεταξύ τους έναν ανταγωνισμό, για το ποια από τις δύο θα συμπαθούν περισσότερο οι Δημοτικοί Άρχοντες στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου κι όχι μόνο. Να φανταστείτε δίνουν καθημερινή μάχη για το ποια θα είναι στην δεξιά πλευρά του Αλέξανδρου Θεοδώρου και ποια στην αριστερή.

- Να ξέρεις μεγάλε πως ο Φάνης και οι Έλενα δεν χρειάζονται μισθοφόρους και εργολάβους της ενημέρωσης, αφού έχουν φίλους κι αυτό κανείς δεν μπορεί να το πληρώσει. Μεγάλε, εσύ "χτυπάς" και σταματάς μόλις τα πάρεις κι αυτό δεν είναι καλό παιχνίδι. Η Έλενα κι ο Φάνης κέρδισαν τις εκλογές χωρίς εσένα και στην Έλενα Βάκα ήσουν απέναντι και έπαιζες βρώμικα, από την ώρα που έμαθες πως θα πάρει την στήριξη της ΝΔ. Τα ξέχασες αυτά; Εμείς δεν τα ξεχνάμε μεγάλε και όλοι γνωρίζουν ποιανού παιχνίδι έπαιζες, ποιον βουλευτή είχες δίπλα σου και ποιον επιχειρηματία.