Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο κορονοϊός είναι εδώ, γιατί "εμείς το ζητήσαμε", αφού δεν κάναμε το εμβόλιο, αλλά δεν θέλουμε να φοράμε και μάσκα και θέλουμε να είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον στους χώρους εστίασης, στα κέντρα διασκέδασης και παντού. Γιατί λοιπόν μας ενοχλεί που θα έρθουν και πάλι τα μέτρα και οι περιορισμοί; Πάντως θα έχει πλάκα, να μην.... κάνουν κάποιοι το εμβόλιο και ν΄ αρχίσουν να ζητάνε ενισχύσεις με επιδόματα και δεν ξέρουμε τι άλλο.

- Να μην ξεχάσουμε πως σήμερα έχουμε και την Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ αλλά μάλλον δεν θα τελειώσει το θέμα σήμερα . Οι  περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών έχουν δρομολογήσει και πάνε σε άλλες ομάδες και μάλιστα στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΕ. 

- Έχει κουράσει η κυρία Αγιοστρατίτη με την παρουσία της σε κάθε κινητοποίηση. Κυρία Αγιοστρατίτη αν κάνατε μια καλή κινητοποίηση, ώστε να συμμετέχουν έμποροι και επαγγελματίες στα σωματεία, τους εμπορικούς συλλόγους, στο επιμελητήριο και τις ομοσπονδίες, θα σας χειροκροτούσαμε, αλλά δυστυχώς δεν πείσατε όλα αυτά τα χρόνια και ενώ όλοι αυτοί είναι χιλιάδες δεν συμμετέχουν ούτε 100!!!!!!

- Ο δήμαρχος κύριος Τσαπουρνιώτης με την συμπαράσταση της κυρίας Αγιοστρατίτη και του κυρίου Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ, έκλεισαν χθες τον δρόμο στο ύψος της γέφυρας Χαλκίδας και δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί δεν βρέθηκε κάποιος να τους πει πως οι τράπεζες έχουν μετόχους και οι διοικήσεις τους, έχουν υποχρέωση να στηρίζουν τα συμφέροντά τους και όχι τα συμφέροντα του κάθε δημάρχου και της κυρίας Αγιοστρατίτη.

- Πότε τελικά θα καταλάβει ο κύριος Χατζηγιαννάκης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή εντάχθηκε αυτός στο κόμμα. Κύριε Χατζηγιαννάκη, ακόμη ν΄ απαντήσετε για τον τρόπο "που στηρίξατε" το να κλέψουν κάποιοι εργοδότες τα ένσημα εργαζόμενης.