Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

.....σφηνάκια

 - Ας μην ανησυχούν κάποιοι, "τόσο πολύ" για μας, γιατί μας προβληματίζουν και ρίχνουν πολύ την ψυχολογία μας, για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν. Ο Θεός έχει για όλους και κάτι θα του περισσέψει και για μας. Τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά αν είμαστε καλά στην υγεία μας, θα τα καταφέρουμε. Ξέρουμε να δίνουμε μάχες και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Δεν παραπονιόμαστε για τις όποιες δυσκολίες και ευχαριστούμε τον Θεό γιατί μας προσέχει, αλλά και τους ανθρώπους που κάτι εκτιμούν .....και είναι δίπλα μας. 

- Το apopsignomi δεν είναι "το καφέ της Χαράς" και φυσικά δεν θα γίνει ποτέ χαλί για να το πατάει ο καθένας, με αντάλλαγμα το να μας χαϊδεύει τ΄ αυτιά και να μας χαρακτηρίζει ως τους καλύτερους. Μπήκαμε στον 14ο χρόνο και δεν αλλάξαμε ούτε το ύφος μας, ούτε και την πολιτική μας. Εμείς δεν έχουμε φωτογραφίες με κυρίες που να τις χαρακτηρίζουμε θεές κλπ, ούτε κυρίους τους οποίους να χαρακτηρίζουμε μοναδικούς, ούτε να συμφωνούμε και με τον Παγώνη και με την Βάκα, ούτε και με τον Φάνη και τον Αναγνωστάκη, ούτε να χαϊδεύουμε τα πάντα και τους πάντες. 

- Το apopsignomi δεν είναι φιλανθρωπικό σωματείο, ούτε και παρηγορητής. 
Σε καμία περίπτωση για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, δεν θα δηλώσουμε χομπίστες, ούτε και θα γράψουμε πως είμαστε στην ενημέρωση επειδή θέλουμε να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Αυτά είναι μπούρδες και τα λένε όσοι θέλουν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους.

- Το βράδυ της Πέμπτης θα χρειασθεί να είμαστε εκτός Εύβοιας και μπορεί την Παρασκευή να μην έχουμε αναρτήσεις. Θα προσπαθήσουμε να γράψουμε αύριο τα της Παρασκευής, αλλά αν δεν προλάβουμε, ας μην σπεύσουν αυτοί "που μας αγαπούν πολύ" να λένε δεξιά κι αριστερά διάφορα.