Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

....σουτάκια

 - Επειδή διαβάσαμε πως μια από τα ίδια ήταν χθες η Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, θα μας επιτρέψετε να διαφωνήσουμε. Μπορεί να ήταν όσοι και στην προηγούμενη, αλλά αυτή την φορά ήταν εκεί ο δήμαρχος κ. Γιώργος Ψαθάς και μάλλον απουσίαζαν η κυρία Γκόγκου και ο κ. Κουλοχέρης οι οποίοι ήταν εκεί στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση.
Το ξαναγράφουμε. Το ζητούμενο είναι το ποιος θα βοηθήσει στο να βρεθεί λύση και όχι στο ποιος απλά θα λέει λόγια χωρίς ουσία και για τα οποία δεν θα ....πληρώσει τίποτα.

- Αυτοί που πραγματικά αγαπούν τον ΗΡΑΚΛΗ, θα είναι εκεί πάντα και θα κάνουν ότι μπορούν, άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο. Ας αφήσουν λοιπόν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην άκρη τις αντιπαραθέσεις τους κι ας φροντίσουν να μην διαλυθεί η ομάδα. Από αύριο θα πρέπει να υπάρξει ενεργοποίηση των έστω λίγων φίλων της ομάδας και η κινητοποίηση , ώστε να υπάρξουν έσοδα σε καθημερινή βάση και να σταθεί στα πόδια της η ομάδα.

- Ο Γιάννης Τσολάκος εκτός από καλός και έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι και καλό παιδί και θα τιμήσει την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά οι οικογένεια του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μεγαλώνει και ως μέλη της έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν ως κορώνα τους τα χρήματα, αλλά την σωστή λειτουργία της ομάδας και την σοβαρότητα της διοίκησης.

- Μπορεί κάποιες ομάδες να κάνουν μεταγραφές "βόμβες" όπως τις χαρακτηρίζουν, αλλά να μην ξεχνούν πως υπάρχει περίπτωση οι βόμβες αυτές να σκάσουν στα χέρια τους.