Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Διαβάστε και ξαναδιαβάστε την ανακοίνωση του ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ και θα διαπιστώσετε πως ο πρόεδρος κ. Βαγιάννης ή όποιος τέλος πάντων την έγραψε, ήταν σε ταραχή.  Δεν είναι δυνατόν να κάνουν τέτοια και τόσα λάθη σε μια ανακοίνωση 45 λέξεων. Κύριε Βαγιάννη, δεν γράφουμε ποτέ "σε αυτόν". Αν δεν θέλουμε να γράψουμε "στον κύριο Γιάννη Σιλεβίστα", γράφουμε "στον Γιάννη" ή "στον ίδιο". Δεν γράφουμε "εκτάκτους", αλλά έκτακτους.
Πλεονεξία είναι το "τους φίλους και φιλάθλους του". Θα ήταν σωστό αν γράφατε "τους φίλους του και ....γενικότερα τους φιλάθλους". 

- Κύριε πρόεδρε, δεν το έχετε με τους προπονητές και πρέπει να το παραδεχτείτε. Πάντως η ανακοίνωση θα έπρεπε να ήταν κάπως έτσι: " Ο ΑΟΝΑ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή κύριο Γιάννη Σιλεβίστα. Στην διακοπή της συνεργασίας φτάσαμε επειδή ο προπονητής επικαλέστηκε προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.
Ευχόμαστε στον ίδιο καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία και τα καλύτερα στην οικογένειά του.

- Εσείς κύριε πρόεδρε, γράψατε:
"Ο ΑΟΝΑ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλους και φιλάθλους του σεβόμενος την επιθυμία του προπονητή Γιάννη Σιλεβίστα για την διακοπή της σύντομης συνεργασίας με τον ΑΟΝΑ που οφείλεται αποκλειστικά σε εκτάκτους προσωπικούς/οικογενειακούς του λόγους. Ευχομαστε καλη συνεχεια σε αυτον και την οικογενεια του"

- Πρόεδρε κύριε Βαγιάννη, στις 8 του μήνα γράψατε αυτή την ανακοίνωση, ενώ στις 5 Ιουλίου, δηλαδή 3 μέρες πριν γράφατε:
Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία και έναρξη συνεργασίας του με τον Προπονητή Γιάννη Σιλεβιστα στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 2020 - 2021 . Οι κοινοί μας στόχοι , ταύτιση απόψεων με νέες ιδέες αντιλήψεις και όραμα αλλά και προοπτική για διακρίσεις εκατερωθεν , με πολύ δουλεια και αγαπη για το ποδοσφαιρο ήταν οι σημαντικοί παράγοντες για την επίτευξη της συμφωνίας μας . Τις επομενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι συνεργάτες του προπονητικού μας team . Ο Γιαννης Σιλεβιστας τα τελευταία χρόνια εχει συνεργαστεί επιτυχώς με τις ομαδες του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ,ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ , ΠΑΠΑΓΟΥ , head coach ARSENAL Soccer School , Αττικος . Ευχόμαστε στον Γιάννη , πάνω από όλα υγεία , δύναμη και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί . Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.