Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

...η άποψή μας

 - 
 Τελικά είχαμε δίκιο, όταν γράφαμε πως όποιος θέλει τα 5΄ δημοσιότητας στην Εύβοια, θα πρέπει να κάνει μια δήλωση εναντίον του Φάνη Σπανού ή της Έλενας Βάκα και αμέσως θα κληθεί να βγει στον ραδιοφωνατζή για να πει περισσότερα. Τιμή και δόξα σε όλους αυτούς τους οποίους βλέπουμε να κατηγορούν τον Φάνη Σπανό και δεν μας λένε πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες περιφερειακές εκλογές. Κυρίες και κύριοι όταν θα έρθει.... η ώρα θα σας κρίνουν οι ψηφοφόροι, όπως σας έκριναν κι άλλες φορές.

- Ας προσέχουν πάντως όλοι αυτοί που κήρυξαν τον πόλεμο στον Φάνη, γιατί ο Φάνης δεν είναι χθεσινός στην αυτοδιοίκηση και ξέρει από συνεργασίες. Προσέξτε το καλά αυτό, για να μην μας πείτε πως "πέσατε από τα σύννεφα".

- Και κάτι ακόμη για τον Φάνη Σπανό. Η δική μας άποψη είναι πως ο Φάνης ήταν αντιπεριφερειάρχης, είναι περιφερειάρχης και κάποια στιγμή θα κλείσει ο κύκλος του στην Περιφέρεια. Είναι νέος στην ηλικία και με όλη την εμπειρία που θα έχει, μετά από χρόνια θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος Χαλκιδέων ή να εκπροσωπήσει την Εύβοια στην Βουλή.