Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Όταν δουλεύεις και παράγεις έργο είναι δεδομένο πως οι κακεντρεχείς και αυτοί που θέλουν να μην κάνεις τίποτα, θα προσπαθούν να σε σταματήσουν, ώστε στην συνέχεια να σου πούνε πως δεν έκανες τίποτα. Αυτό συμβαίνει με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, ο οποίος παρά την θεομηνία, παρά την πανδημία, καταφέρνει και παρουσιάζει έργο και τα γήπεδα και γενικώς οι αθλητικοί χώροι, είναι η απόδειξη. Κάποιοι θέλησαν να βάλουν τρικλοποδιές ώστε να μην..... γίνουν εργασίες σε διάφορα γήπεδα, ακόμη και στο θέμα του θερινού δημοτικού σινεμά.

- Για μας η πρόεδρος κυρία Ελένη Αϊδίνη και οι συνεργάτες της τα πάνε καλά και μπορούν και καλύτερα. Τα γήπεδα ποδοσφαίρου πρέπει να έχουν φύλαξη και άλλου είδους διαχείριση. Δύσκολα να δοθεί λύση, αλλά πιστεύουμε πως ο ΔΟΑΠΠΕΧ, μέσα από κάποιο πρόγραμμα ή με κάποιον τρόπο θα πρέπει να ελέγχει όλα τα γήπεδα με δικό της άνθρωπο ο οποίος θα έχει και τα κλειδιά του γηπέδου και θα επιτρέπει την είσοδο μόνο σε αυτούς που πρέπει.

- Πιστεύουμε πως οι άνθρωποι του ΔΟΑΠΠΕΧ θα βρούνε τον τρόπο ώστε να υπάρχει έλεγχος στα γήπεδα και πιστεύουμε πως σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ μπορεί να βρεθεί λύση. Έτσι θα έχουμε σωστή χρήση και φύλαξη στα γήπεδα, ώστε να μην είναι το κάθε γήπεδο, ξέφραγο αμπέλι.

- Ευχόμαστε να έχουν δύναμη οι άνθρωποι του ΔΟΑΠΠΕΧ και να μην λυγίζουν όταν οι μηδενιστές τους χτυπούν, με στόχο να μην κάνουν έργα. Αγνοήστε τους, γιατί δεν έχουν δύναμη και θα έχουν απέναντί τους τους δημότες, οι οποίοι με την ψήφο τους τους έχουν στην αντιπολίτευση.