Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Λαϊκή Συσπείρωση Κύμης - Αλιβερίου: Σχόλιο για συκοφαντικά δημοσιεύματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρώμα και δυσωδία συνεχίζουν να αποπνέουν οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου και μερικοί πέριξ αυτού σχολιαστές

Κάθε θέμα συζήτησης γίνεται αφορμή για αποπροσανατολιστική συζήτηση μεταξύ της δημοτικής αρχής του κ. Μπουραντά και του πρώην δημάρχου κ. Θωμά που καμία σχέση δεν έχει με τα προβλήματα, τις ανάγκες και τη ζωή του λαού της περιοχής μας. Αυτή η ιστορία, παρότι φέρνει κατά καιρούς τα «άπλυτα» και των δύο συνδυασμών στη φόρα, ουσιαστικά βοηθά στο να συγκαλυφθουν τόσο οι ευθύνες και των δύο δημοτικών αρχών της τελευταίας δεκαετίας όσο και των κυβερνητικών επιλογών που υπηρέτησαν και υπηρετούν διαχειριζόμενοι την όλο και μειούμενη κρατική χρηματοδότηση, την υποβάθμιση και ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του δήμου, την μετατροπή του δήμου σε πλασιέ μονοπωλιακών ομίλων και μεγαλοεργολάβων..
Σε αυτό το βούρκο η Λαϊκή Συσπείρωση έχει επιλέξει να μη μπει!
Φαίνεται όμως ότι σε κάποιους δεν αρέσει αυτό διότι έτσι «ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι». Για αυτό με τη λάσπη μέσω διαδικτύου προσπαθούν να αποφύγουν την κριτική που με.... επιχειρήματα ασκούμε τόσο στη δημοτική αρχή, όσο και στο συνδυασμό του κ. Θωμά. Έτσι μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια να χρεώσουν στη Λαϊκή Συσπείρωση στοίχιση με επιλογές της δημοτικής αρχής του κ. Μπουραντά, τώρα επιδιώκουν να μας χρεώσουν τη στήριξη των τυχοδιωκτικών επιλογών του κ. Θωμά.
Μάλιστα το μένος τους αυτή τη φορά έφτασε στη γελοιότητα να χαρακτηρίζουν «ουρά του Θωμά» τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Κέκη επειδή ήταν αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Κύμης. Άραγε όλοι όσοι έχουν υπάρξει αθλητές του ΑΟΚ είναι άνθρωποι του Θωμά; Μάλλον κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια…
Όμως τους λέμε πως σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει!
Εμείς δεν κινούμαστε στο σκοτάδι της νύχτας, οι παρεμβάσεις μας γίνονται δημόσια. Μάλιστα είμαστε η μόνη παράταξη που μετά από κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκδίδουμε δελτίο τύπου με τις θέσεις μας για τα κύρια θέματα και τις τοποθετήσεις μας και έτσι θα συνεχίσουμε.

  Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
 Κώστας, Καρτελιάς Κώστας