Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Τι έγινε; Λένε πως ο προπονητής κύριος Γιώργος Λάμπρου, θα χρειασθεί να κάνει μια διακοπή στις βόλτες του στο Αιγαίο, αφού με ορμητήριο το Μαντούδι πάει καθημερινά για ψάρεμα και βόλτες με σκάφος μαζί με φίλους του. Πληροφορίες λένε πως έχει δύο επιλογές. Να κατέβει αυτός προς τα κάτω ή να πάνε προς τα πάνω οι παράγοντες που τον θέλουν δίπλα τους στην ομάδα.  Καιρός ήταν να γίνει αυτό το ραντεβού, ώστε αν οι.... συζητήσεις καταλήξουν σε θετικό αποτέλεσμα, να ξαναδούμε τον κ. Λάμπρου, σε πάγκο ομάδας της Εύβοιας, αφού τον είχε κερδίσει η Βοιωτία.

- Κανένα νέο δεν έχουμε από το μέτωπο του κυρίου Γιώργου Κρόκου, ο οποίος δεν συνέχισε την συνεργασία του με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. Ο κ. Κρόκος πιστεύουμε πως δεν θα μείνει εκτός γηπέδων, αφού έχει αποδείξει πως όποια ομάδα αναλαμβάνει την πάει καλά.

- Άψογη η συνεργασία Τοκπασίδη - Καρλατήρα και γενικότερα με την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού και οι δύο πλευρές έχουν ξεκαθαρίσει πως πάνω απ΄ όλα και όλους είναι η ομάδα και η ιστορία της φανέλας. Οι δύο πλευρές ξέρουν μέχρι που θα απλωθούν ώστε η ομάδα να μην ξαναβρεθεί στον πάτο.

- Κανένα νέο δεν έχουμε και από τον αγαπητό Θανάση Γουρνά. Κάποια στιγμή θα μάθουμε και νέα του και αν θα τον δούμε στον πάγκο κάποιας ομάδας. Τώρα θα μας πείτε πως ακόμη δεν ξέρουμε αν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ή αν θα τελειώσουν, αλλά τέλος πάντων.