Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Τι έγινε μεγάλε ραδιοφωνατζή; Εκεί που είχες στα ψηλά τον δήμαρχο Λίμνης, Αγίας Άννας και Μαντουδίου κύριο Τσαπουρνιώτη, τώρα τον αποκαλείς βλάκα και πανηλίθιο;;;;; Τι στο καλό σου ζόρι τραβάς και τον χαρακτηρίζεις έτσι; Φυσικά τέτοιους και χειρότερους χαρακτηρισμούς έχεις χρησιμοποιήσει και εναντίον άλλων, όπως για τον κ. Λαγό, τον κ. Κηλίφη, τον κ. Ψαθά, τον κ. Σπανό, τον κ. Κελαϊδίτη και άλλους.
Λάθος μπορεί να έκανε. Μαλακία αν θέλεις έκανε, αλλά εσύ ποιος είσαι που χαρακτηρίζεις ηλίθιο έναν..... άνθρωπο εκλεγμένο από τον λαό; Κριτική και μάλιστα αυστηρή να του κάνεις, αλλά όχι να τους συκοφαντείς και να τους βρίζεις.

- Μεγάλε ραδιοφωνατζή, ναι οι πολιτικοί δεν πρέπει να κάνουν αγωγές και μηνύσεις για την όποια κριτική, αλλά έχουν υποχρέωση να προσφεύγουν στην δικαιοσύνη, όταν κάποιοι τους βρίζουν χυδαία και τους συκοφαντούν. Να ξέρεις πως υπάρχουν για όλους όρια. Είναι τα ίδια που υπάρχουν για τους πολιτικούς, τους αυτοδιοικητικούς, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους ανθρώπους της ενημέρωσης.

- Είναι βέβαιο πως όταν βρεθείς ενώπιον της δικαιοσύνης, θα συρθείς να ζητήσεις συγνώμη και μάλιστα δημόσια και εγγράφως και μη λες πως δεν το έχεις ξανακάνει, γιατί ξεχνάς την συγνώμη σου στον μακαρίτη Σίμωση που ήταν πρόεδρος του επιμελητηρίου.