Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

....σφηνάκια

 - Όταν είσαι απέναντι από την κυρία Βάκα και γενικότερα της δημοτικής αρχής στο Δήμο Χαλκιδέων και θέλεις ν΄ αποδείξεις πως αυτή η Δημοτική Αρχή δεν είναι καλή, τι κάνεις; Απλά τα πράγματα. Κάνεις μια δημοσκόπηση και βάζεις αυτούς που σε ακούνε ή σε διαβάζουν, να ψηφίσουν και είσαι σίγουρος πως όλοι αφού σε πιστεύουν και σ΄ ακολουθούν, θα ψηφίσουν πως η Δημοτική Αρχή είναι ....πολύ κακή.

- Προσέξτε τώρα. Ποιος πολέμιος της δημοτικής αρχής, ξεκίνησε  μια δημοσκόπηση από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα, αλλά δεν του βγαίνουν τα κουκιά;
Από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα στην δημοσκόπηση πήραν μέρος περίπου 310 άτομα και από αυτούς 152 ψήφισαν από μέτρια έως πολύ καλή και 154 από κακή έως πολύ κακή.

- Στο 50% λοιπόν οι δύο απόψεις και αυτό δείχνει πως η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι συνεργάτες της κάνουν καλά την δουλειά τους.

- Αυτό το γράφουμε, γιατί ξέρουμε τις θέσεις και την άποψη αυτού που θέλησε να κάνει αυτή την δημοσκόπηση. Αν την κάναμε για παράδειγμα εμείς, θα ψήφιζαν θετικά για την Δημοτική αρχή περισσότεροι από το 70% αυτών που θα συμμετείχαν.

- Και κάτι ακόμη. Μια δημοσκόπηση δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 10 μέρες και πάντως να μην χρειασθεί να περάσουν μήνες!!!!