Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Κάποιους ανθρώπους θα τους έχουμε πάντα σε εκτίμηση γιατί πραγματικά το αξίζουν. Όταν δίνουν πραγματικό αγώνα για να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης των δημοτών, όταν προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν την θέση που τους ανέθεσε η δήμαρχος, δεν είναι δυνατόν να είμαστε εμείς στην παρέα αυτών που εργολαβικά έχουν αναλάβει να ρίχνουν... λάσπη ή να μηδενίζουν τις προσπάθειές τους.

- Στο τέλος της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής, οι δημότες με την ψήφο τους θα κρίνουν τους πάντες και τα πάντα. Εμείς θα κάνουμε και μια πρόταση στους γνωστούς "εργολάβους της ενημέρωσης". Ας είναι υποψήφιοι οι ίδιοι στα ψηφοδέλτια των φίλων τους υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών για να πάρουν απάντηση από τους ψηφοφόρους. Κάποιοι θα ξαναπάθουν την πλάκα τους, αφού την πάτησαν και στο παρελθόν, αλλά μυαλό δεν έβαλαν.

- Επειδή ραδιοφωνατζήδες λένε πως κάποιοι τα παίρνουν γι΄ αυτό δεν μιλάνε, τους χαρακτηρίζουμε αστείους, γιατί ήταν αυτοί που τα έπαιρναν και έλεγαν τα όσα έλεγαν, αλλά δεν τους άκουγε κανείς, αφού όλοι οι φίλοι τους είναι στην αντιπολίτευση. 
Εμείς κυρίες και κύριοι της "εργολαβικής ενημέρωσης" έχουμε φίλους που μας βοηθάνε και δεν αλλάζουμε ούτε δημοτικές παρατάξεις, ούτε Περιφερειακές, ούτε φυσικά το κόμμα.
Εσείς δυστυχώς είσθε σε μια μεγάλη και συνεχή κωλοτούμπα. Φτάσατε να μιλάτε υποτιμητικά, ακόμη και για το παλιό ΠΑΣΟΚ στο οποίο ανήκατε!!!!!!!