Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αυτοί που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο δεν είναι απλά μια κατηγορία ή μια ομάδα ανθρώπων. Είναι αυτοί οι οποίοι έχουν κάνει εμβόλια στα παιδιά τους, αυτοί που έκαναν εμβόλια στο στρατό, αυτοί που έκαναν και το εμβόλιο για τον κορονοϊό και παριστάνουν πως δεν το έκαναν και αυτοί οι οποίοι, απαιτούν να τους προστατεύει το κράτος, από όλα αυτά για τα οποία οι ίδιοι δεν εφαρμόζουν αυτά που τους λένε οι επιστήμονες. Ας μη γελιόμαστε. Το εμβόλιο δεν μπορεί να είναι ένα για όλες αυτές τις .....ομάδες ανθρώπων. Ο καθένας τους έχει μεν επιλέξει να έχει μαρμελάδα στο κεφάλι του, αλλά από διαφορετικά φρούτα!!!!!

- Είμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού και πολλοί έχουν προγραμματίσει τις διακοπές τους. Να περάσουν όλοι καλά και να επιστρέψουν υγιείς στα σπίτια τους και φυσικά χωρίς κορονοϊό. Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι καλό θα είναι να ρωτήσετε, μήπως τυχόν κάποιοι έχουν αποφασίσει να κλείσουν τον δρόμο για να διαμαρτυρηθούν, για κάποιο θέμα. Καλό θα ήταν να μιλήσουν πρώτα με τον δήμαρχο κύριο Τσαπουρνιώτη, την κυρία Αγιοστρατίτη ή τον κύριο Βαγγέλη Αποστόλου.

- Αλήθεια τι θα έλεγε η κυρία Αγιοστρατίτη αν μία από αυτές τις μέρες μία ομάδα ανθρώπων, έκλεινε την Αβάντων ή την παραλιακή της Χαλκίδας για να στείλουν κάποιο μήνυμα στην κυβέρνηση; Κυρία Αγιοστρατίτη, πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήσατε συμμετέχοντας στο κλείσιμο της γέφυρας. Καταλάβατε τώρα γιατί στον εμπορικό σύλλογο δεν πατάνε το πόδι τους οι έμποροι;

- Μάλλον υπάρχει τελικά ελπίδα. Ίσως υπάρχει κάποιο κεράκι το οποίο κρατάει ακόμη το φως τς ανάστασης του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.  Ο  Γιώργος Στούπας, ο Κώστας Γκαλούφας, ο Γιώργος Σίδερης και οι συνεργάτες τους γενικότερα, έχουν πάρει την απόφασή τους και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συνεχίσουν στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, αφού τους απογοήτευσαν, αφού δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και αφού δεν εμφανίστηκαν αυτοί που δήθεν αγαπούν τον σύλλογο.

- Αυτό όμως που κανείς δεν θέλει αν πιστέψει, είναι το ότι αυτές οι ποδοσφαιρόφατσες θ΄ αφήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ να οδηγηθεί στο πρωτοδικείο και στην διάλυση. Δυστυχώς κανείς δεν φάνηκε ικανός να μπει μπροστά και να διοικήσει τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Αργότερα θα γράψουμε περισσότερα.