Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

...η άποψή μας

 - Ναι, ναι, ναι. Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μας τα χώνουν μια χαρά και είμαστε ευχαριστημένοι. 
Αλήθεια λέμε. Μιλάμε για πολλά λεφτά. Τόσα πολλά που λέμε να κάνουμε και καμιά χορηγία σ΄ αυτούς που "δουλεύουν" πολύ και μάλιστα το διαφημίζουν με ατσαλάκωτες εμφανίσεις.
Το να σεβόμαστε τα όσα έχουν κάνει οι σημερινοί διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν είχαν κάνει οι μέχρι πριν δύο χρόνια διοικούντες και όσοι πέρασαν και πάτησαν πάνω στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εδώ και πολλά χρόνια, δεν παίζει έτσι;;;
Λοιπόν ας το καταλάβουν όλοι οι δήθεν και .....ατσαλάκωτοι του fb.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γύρισε σελίδα και είναι πλέον αθλητικός όμιλος, είναι ομάδα αναγνωρισμένη, με νόμιμη διοίκηση, σωστό προπονητή και ποδοσφαιριστές οι οποίοι γουστάρουν να φοράνε την φανέλα του
Τι σημασία έχει το αν κατακτά πρωταθλήματα ή κύπελλα;
Σημασία έχει πως όλοι είναι αξιόπιστοι και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με αξιοπρέπεια θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων και φυσικά την αγάπη των φιλάθλων.
Δεν συναντηθήκαμε με κανέναν της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μία δύο φορές συναντήσαμε τυχαία στο στάδιο τον πρόεδρο κύριο Καρλατήρα και μάλιστα ήταν μαζί με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρβελά.
Εμείς όσο συνεχίζει αυτή η διοίκηση, θα είμαστε δίπλα τους, γιατί δεν είναι δήθεν, δεν κυνηγούν την δημοσιότητα, δεν παριστάνουν τους λεφτάδες και είναι κύριοι απέναντι στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές.
Πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος θα μοιράσει χρήματα σύντομα και καλό είναι να μπούνε κάποιοι στην σειρά, για να μην τα πάρουμε όλα εμείς.