Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

....σουτάκια

 - Τι έγινε κύριοι; Δεν πρέπει ο κόσμος να ξέρει όλη την αλήθεια και όχι μόνο τα φούμαρα και τις μεταξωτές κορδέλες; Υπάρχει λένε κινητικότητα σε ομάδα της Εύβοιας, αφού έχουμε αποχωρήσεις στο διοικητικό κομμάτι, αλλά και κλήσεις μαρτύρων στο πταισματοδικείο!!!!!! Και τι έγινε θα μας πείτε;;;; Λεφτά υπάρχουν κι αν δεν υπάρχουν, υπάρχουν πλυντήρια, στα οποία μπαίνεις μέσα και σε λίγο βγαίνεις καθαρός και ιδιαίτερα όταν το απορρυπαντικό.....έχει μπλε και πράσινους κόκκους!!!!

- Είπαμε πως ομάδα χωρίς Γιάννη προκοπή ποτέ δεν κάνει, αλλά όχι να μαζέψουμε και πολλούς, γιατί μετά μπορεί να γράψουμε το άλλο για τους Γιάννηδες.  Πάντως λένε αυτοί που κυκλοφορούν τις φήμες, πως η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν κάνει ούτε κουβέντα για πρωτάθλημα, αλλά θέλει να δει αν έχει μπαράζ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Κάτι θα ξέρουν αυτοί.

- Ο ΔΟΑΠΠΕΧ και γενικότερα η σημερινή δημοτική αρχή, δεν πιστεύουμε πως θα κάνει τέτοιο τραγικό λάθος. Ξέρουν καλά ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης, ξέρουν την ιστορία της και η δήμαρχος κυρία Βάκα, αλλά και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη, σε καμία περίπτωση δεν θα την βάλουν στην άκρη, ακόμη κι αν κάποιοι τους μπλέξουν στο παιχνίδι "με τον παππά". Το εδώ παππάς εκεί παππάς, ξέρουν όλοι που καταλήγει.