Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

....σφηνάκια

 - Βλάκας και ηλίθιος και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας  κύριος Γιώργος Πάνος, κατά τον εξυπνάκια ραδιοφωνατζή, επειδή επέλεξε και τοποθέτησε τσιμεντένιους σωλήνες σε διάφορα χρώματα για να τοποθετεί σ΄ αυτούς σακούλες σκουπιδιών. Να μην γράψουμε πόσο ψηλά είχε ανεβάσει τον κύριο Πάνο ο ραδιοφωνατζής πριν τις δημοτικές εκλογές του 2019, αφού συνομιλούσαν κάθε μέρα για θέματα του ΟΛΝΕ, αλλά κι επειδή ήταν υποψήφιος με τον Καθαροσπόρη.
Τώρα που δήλωσε ανεξάρτητος και η Βάκα τον όρισε αντιδήμαρχο καθαριότητας, τώρα ο..... κ. Πάνος έγινε ηλίθιος και βλάκας για τον ραδιοφωνατζή και θα χρειασθεί να τον εξετάσει ψυχίατρος!!!!!!!

- Οι υπηρεσίες υγείας του δήμου Χαλκιδέων θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να βρεθεί θεραπεία για τον ραδιοφωνατζή, ο οποίος βλέπει παντού ηλίθιους και βλάκες. Η δήμαρχος κυρία Βάκα θα πρέπει να παρέμβει στις υπηρεσίες πρόνοιας του Δήμου και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε ο ραδιοφωνατζής να ξεπεράσει το σύνδρομο ηλιθιότητας και βλακείας, γιατί σύμφωνα με ειδικούς, αυτό το σύνδρομο το καλοκαίρι είναι στα χάι του.