Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Η ώρα είναι 10:00 και σε 10 ώρες από τώρα θα ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΏΝ. Όπως κ αν το κάνουμε, θα είναι μια ΓΣ η οποία θα γραφτεί στην ιστορία της ομάδας, ίσως ως η κρισιμότερη, αφού όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει, όχι φως, αλλά ούτε αναμμένο κεράκι, για να μπορέσει να δει τον δρόμο η ελπίδα και να βρεθεί λύση στο διοικητικό πρόβλημα του συλλόγου.
Δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος της ζημιάς που θα προκληθεί για την ομάδα, αλλά και για το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο γενικότερα.
Όλοι γνωρίζουμε πως για να βρεθεί μια ομάδα στην Γ΄ Εθνική δεν είναι εύκολο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην Γ΄ Εθνική και αν γλυτώσει την διάλυση, θα βρεθεί πίσω στα τοπικά, γιατί απλά δεν βρέθηκε κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία και να την κρατήσει στην κατηγορία.
Φυσικά και υπάρχουν άτομα τα οποία θα μπορούσαν να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα..... στην κατηγορία, αλλά μάλλον δεν θέλουν να μπούνε μπροστά, γιατί αυτό το μπαίνω μπροστά, έχει και ευθύνες όπως είπε και ο κ. Στούπας.
Υπάρχουν στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων αρκετοί επιχειρηματίες οι οποίοι αύριο το πρωί θα μπορούσαν να διαθέσουν για την ομάδα του τόπου τους κάποια χρήματα και αν δεν θέλουν οι ίδιοι, ας αναθέσουν την διοίκηση σε δικά τους πρόσωπα και στα οποία θα έχουν εμπιστοσύνη.
Ο δήμαρχος κ. Ψαθάς, η κυρία Γκόγκου, ο κ. Κουλοχέρης και ο κ. Καλαβρής ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ψαχνών, μπορούν αν θέλουν να δώσουν λύση στο θέμα. Ο καθένας τους ας αναλάβει την προσέγγιση κάποιων επιχειρηματιών με τον δικό του τρόπο, ώστε να δοθεί λύση ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.
Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα πρέπει να το κάνουν σήμερα, αν πραγματικά θέλουν να σώσουν την ομάδα και να μην διασυρθούν τα Ψαχνά.
Ν΄ απευθυνθούν στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης και να ζητήσουν να διακοπούν οι εργασίες της και να συνεχιστεί μετά από 10 ή 15 μέρες με μόνο θέμα την διαδικασία των εκλογών και την ανάδειξη νέας διοίκησης, την οποία δεν θα ορίσει το πρωτοδικείο, αλλά η οποία θα προκύψει από πρόταση όλων τους.
Σε μια τέτοια περίπτωση είμαστε βέβαιοι πως θα θελήσουν να βοηθήσουν και οι παράγοντες που απέδειξαν πως αγαπούν την ομάδα και έχουν ματώσει οικονομικά γι΄ αυτή.