Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

....σουτάκια

 - Ρίχνουν χρήμα στην πιάτσα 2 - 3 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας, γιατί όπως λένε θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και ν΄ ανέβουν στην Γ΄ Εθνική. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αφήνουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και κάνουν "ωραίες" συμφωνίες με ωραίες προκαταβολές.
Δεν είναι κακό αυτό, ιδιαίτερα όταν είναι και σε μία ηλικία που δεν τους λες και μικρούς, όταν δεν τους ενδιαφέρει πως θα κατέβουν σε τοπικό επίπεδο ή το ποιας ομάδας ....φανέλα φοράνε.

- Ας μη γελιόμαστε. Παίζει ρόλο και το ποιανής ομάδας φανέλα φοράς, αφού κάθε ομάδα έχει το δικό της ειδικό βάρος. Μπορεί να ενοχλούν τα σχόλιά μας κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Λίγοι είναι αυτοί που θα πούνε, "καλά έκανε και πήγε σ΄ αυτή την ομάδα, αφού τα πήρε". Οι πολλοί θα μιλήσουν για το ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές, επέλεξαν την φανέλα που έχει τσέπες (!!!) και όχι ειδικό βάρος.

- Και κάτι ακόμη. Μία ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και αυτή θα προσπαθήσει μάλλον μέσα από μπαράζ ν΄ ανέβει στην Γ΄ Εθνική. Κάποιοι λοιπόν θα "τα έχουν χώσει" σε ποδοσφαιριστές και στο τέλος θα παρηγορηθούν ίσως με κάποια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αν θα υπάρξει, αφού έχουμε και τον κορονοϊό, ο οποίος θ΄ αποφασίσει και για το ποδόσφαιρο.