Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

...σφηνάκια

 - Νυχτώνει και γι΄ απόψε. Ο ήλιος πάει αλλού και θα επιστρέψει μετά από κάποιες ώρες. Καμιά πάντως ελπίδα δεν υπάρχει, ώστε να παρέμβει ο ήλιος και να δώσει λύση στο πρόβλημα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Αυτό πρέπει να το κάνουν οι Ψαχνιώτες, αλλά δεν νομίζουμε πως αύριο στην Γενική Συνέλευση θα εμφανιστούν κάποιοι για να αναλάβουν την ομάδα. Δεν υπάρχει φως λένε και δεν ξέρουμε, αν μπορεί να εμφανισθεί κάποιος.... την τελευταία στιγμή.

- Όταν έχουμε μια ΕΔΕ, ας φροντίσουμε να την διαβάζουμε σωστά κι ας μην αθωώνουμε κανέναν και να μην ενοχοποιούμε κανέναν πριν αυτοί που την ανέλαβαν, βγάλουν το πόρισμά τους και την παραπέμψουν ή όχι στον εισαγγελέα. Μέχρι τότε, ας φροντίσουμε ώστε να μην εκτεθούμε προσπαθώντας να βγάλουμε λάδι, αυτόν ο οποίος μας χρησιμοποιούσε εναντίον του Φάνη και του Κελαϊδίτη. Σε σένα το λέμε ακούς; Το ότι κάτι βρήκες την δύναμη να πεις, είναι κάτι και τώρα περιμένουμε να μας πεις για το πόρισμα της ΕΔΕ, στον δήμο Χαλκιδέων και σε ποιους ρίχνει ευθύνες, αφού αυτό πήγε στον εισαγγελέα!!!! Για να σε δούμε.

- Έκλεισαν την γέφυρα για πολύ λίγο σήμερα το μεσημέρι άνθρωποι του Δήμου Λίμνης, Μαντουδίου και Αγίας Άννας και έτρεξαν να είναι εκεί για μια φωτογραφία και ο Βουλευτής πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστόλου, η κυρία Αγιοστρατίτη και άλλοι. Δεν ήταν εκεί ο κ. Αναγνωστάκης και αυτό ειλικρινά μας ανησυχεί. Κύριοι οι τράπεζες δεν καταλαβαίνουν από τέτοιες κινητοποιήσεις. Όταν έρχεσαι από την Λίμνη και το Μαντούδι μέσα σε καύσωνα, μέρα μεσημέρι να ταλαιπωρήσεις τον κόσμο κλείνοντας την Γέφυρα, σημαίνει πως απλά θέλεις να κάνεις θόρυβο, γιατί έχασες το παιχνίδι της πολιτικής. Καμία τράπεζα δεν κλείνει όταν δεν έχει ζημιές από την λειτουργία ενός καταστήματος. Για ψάξτε λιγάκι το θέμα.