Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να έχετε ένα καλό 3ήμερο και να προσέχετε τον ήλιο και τον κορονοϊό. Και τα δύο αυτά βλάπτουν σοβαρά την υγεία.
Αλήθεια πίστευε κανείς πως την Τετάρτη θα βρισκόταν άνθρωποι οι οποίοι θα εμφανιζόταν στην Γ.Σ του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και θα ζητούσαν να αναλάβουν την ομάδα; Όχι βέβαια. Κανείς δεν θα εμφανιζόταν, αλλά το επικίνδυνο δεν είναι αυτό. Το επικίνδυνο είναι να καταλήξει η ομάδα στο Πρωτοδικείο και από εκεί στο πουθενά, γιατί ακόμη κι αν κάποιος βρεθεί θα είναι σαν τα κοράκια που.... περιμένουν να φάνε το ψοφίμι.

- Τι έγινε τελικά με τον Δήμο Χαλκιδέων. Που θα φτάσουν οι κύριοι της αντιπολίτευσης οι οποίοι ψηφίζουν ΝΑΙ σε ένα θέμα και μετά από λίγες μέρες, θέλουν να μετατρέψουν το ΝΑΙ σε ΟΧΙ, ώστε τίποτα να μην λειτουργήσει;

- Κανείς αυτοδιοικητικός από τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, δεν πήρε την πρωτοβουλία, ώστε να βρεθεί διοικητικό συμβούλιο και να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα. Δεν ξέρουμε αν μέχρι την Τετάρτη μπορεί να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι και να αναλάβουν, αλλά η ιστορία θα γράψει πως οι αυτοδιοικητικοί είναι μόνο για φωτογραφίες και απονομές. 

- Εμείς που δεν έχουμε κανέναν λόγο να φοβόμαστε κανέναν, θα ρωτήσουμε ευθέως. Αν αύριο βρεθούν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι θα θελήσουν να κρατήσουν ζωντανό τον ΗΡΑΚΛΗ, τι βοήθεια να περιμένουν από τους αυτοδιοικητικούς προσωπικά, αλλά και από τους φίλους τους επιχειρηματίες; Η ομάδα σύντομα και το αργότερο μέχρι το τέλος Ιουλίου, θα πρέπει να έχει τους ποδοσφαιριστές, να έχει προπονητές και να ξεκινήσει προετοιμασία. Αυτό σημαίνει πως θα χρειασθούν χρήματα. Θα βοηθήσει κανείς ή όχι; Μήπως θα πρέπει ο καθένας με ένα δελτίο τύπου να κάνει γνωστές τις προθέσεις του;

- Την καλημέρα μας στον ΔΟΑΠΠΕΧ και κάποια στιγμή θα πρέπει να παραδεχθούμε πως μέσα στην πανδημία και κάτω από δύσκολες συνθήκες και χωρίς το απαραίτητο προσωπικό, ο οργανισμός έκανε πολύ περισσότερη δουλειά σε σχέση με την δουλειά που έκαναν προηγούμενες διοικήσεις και σε καλές εποχές.


- Οι δικές μας πληροφορίες πάντως λένε πως οι φίλοι της προέδρου κυρίας Ελένης Αϊδίνη αυξάνονται συνεχώς σε πείσμα αυτών που την πολεμούν. Θα δείτε όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.