Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος, δεν υπήρξε ποτέ κότα και φυσικά δεν έκρυψε ποτέ το πόσο και ποιους ποδοσφαιρικούς παράγοντες εκτιμά για τις γνώσεις τους και την δύναμη που έχουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Ο κ. Γιώργος Στούπας είναι ένας από αυτούς και επιτρέψτε μου να γράψω, ο καλύτερος.
Αυτό ο μπάρμπα Στέλιος δεν το γράφει σήμερα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν θέλω λοιπόν να μου τηλεφωνούν κάποιοι και να μου λένε για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και τον κ. Στούπα και να μου κάνουν.... και παρατηρήσεις, επειδή επιμένω να γράφω πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών πρέπει να μείνει ζωντανός.
Αυτοί που τηλεφωνούν έχουν τον σκοπό τους και τους ξέρω καλά. Κάνουν το δικό τους παιχνίδι και ας μη γελιόμαστε, προσπαθούν να βγούνε στο φως, αλλά τους έχει πλακώσει η σκιά του κ. Στούπα και θέλουν να την αποφύγουν.

Ο μπάρμπα Στέλιος ζητάει συγνώμη από τον κ. Στούπα, αλλά του ζητάει να πάρει ο ίδιος την πρωτοβουλία και να ορίσει στην επόμενη Τετάρτη, μια υπηρεσιακή Γενική Συνέλευση 60 ημερών, ώστε να βρεθεί χρόνος σε όλους ν΄ αποδείξουν πως αγαπούν τον ΗΡΑΚΛΗ.
Πρότεινα για πρόεδρο τον κ. Γιώργο Σίδερη ο οποίος γνωρίζει τα του ΗΡΑΚΛΗ και είναι της εμπιστοσύνης του κ. Στούπα.
Στο διάστημα αυτών των 60 ημερών να γίνουν ερευνητικές για να δούμε αν τελικά υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν.
Κύριε Στούπα, αγαπητέ Γιώργο, σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη, αλλά έχεις αποδείξει πως αγαπάς τον ΗΡΑΚΛΗ και έχεις ματώσει για την ομάδα. Κάνε μια τελευταία προσπάθεια χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
Ας αναλάβουν την ευθύνη, οι κυρίες και οι κύριοι που δήλωναν και δηλώνουν πως αγαπούν την ομάδα.
Ας αναλάβει μια υπηρεσιακή διοίκηση, χωρίς υποχρεώσεις, μόνο και μόνο για να τρέξει τις διαδικασίες και να έχει ημερομηνία λήξης.
Αγαπητέ πρόεδρε, κανένας δεν αγαπάει περισσότερο από εσένα τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και κανένας δεν έχει την ικανότητα να τον κρατήσει ζωντανό.
Πιστεύω πως αν κάνεις αυτή την κίνηση, ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών θα παραμείνει ενεργός.
Και πάλι συγνώμη για την παρέμβαση.