Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους οι οποίοι με κάθε τρόπο μας στηρίζουν και να ξέρουν πως θα είμαστε δίπλα τους, σε κάθε προσπάθειά τους και σε κάθε πρωτοβουλία τους. Οι μέρες και οι μήνες θα περάσουν εύκολα και γρήγορα, αλλά η εκτίμησή μας και η εμπιστοσύνη στα πρόσωπά τους, θα παραμείνει σταθερή και αδιαπραγμάτευτη. Εμείς δεν γνωρίζουμε το άθλημα της κωλοτούμπας και φυσικά έχουμε στο φτύσιμο την αχαριστία και τους αχάριστους. Σε μια χειρότερη θέση έχουμε τους δήθεν, τους ψευτόμαγκες και αυτούς που παραμυθιάζουν και πληρώνουν, για να έχουν...προσκυνημένους και χειροκροτητές για να κρύψουν, το μεγάλο κενό που υπάρχει ανάμεσα στους δύο κόσμους τους. 

- Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που χθες αγωνίσθηκαν στο Βόλο στους αγώνες στίβου Κ18 και να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε αυτά που θ΄ αγωνισθούν σήμερα. Χθες είχαμε ένα μετάλλιο στην δισκοβολία με την Γέραλη του ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Χαλκίδας αφού έριξε τον δίσκο στα 41,44 μέτρα. Περιμένουμε και σήμερα να πάνε καλά κάποιοι αθλητές και κάποιες αθλήτριες. 

- Επειδή άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες για θέματα που έχουν να κάνουν με το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους της ενημέρωσης, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση να αν θέλουν θα το λάβουν και θα πορευτούν σωστά ΟΛΟΙ ή θα το αγνοήσουν και όπως λέει ο λαός "θα καταλάβουν τι εστί βερίκοκο". Αγαπητοί κύριοι, τους κανόνες δεν τους βάζει κανένας πρόεδρος των ΕΠΣ, αλλά οι κανονισμοί και οι νόμοι. Εμάς δεν μας αφορούν, γιατί δεν θα αιτηθούμε κάτι, για να μας το απορρίψει η ΕΠΣ Εύβοιας. 

- Αν όμως φτάσει η όποια αρχή στο να κάνει διακρίσεις και να ξεχωρίσει τους ανθρώπους της ενημέρωσης, αλλά και τα ίδια τα ΜΜΕ σε καλά και κακά, σε φιλικά και εχθρικά, τότε θα χαθεί η μπάλα, αφού ο καθένας έχει τον δικό του σταυρό και τα ΜΜΕ απέχουν πολύ από αυτό που λένε κάποιοι νομιμότητα.

- Κανείς δεν πρέπει να προκαλεί και να ζητάει αποκλεισμούς ΜΜΕ ή ανθρώπων της ενημέρωσης, από αθλητικές διοργανώσεις και δεν ξέρουμε τι άλλο. Ας κοιτάξει ο καθένας να γίνει καλύτερος και όχι "μονοπωλιακός". Αυτό ο χώρος της ενημέρωσης δεν το σηκώνει και θα το διαπιστώσουν όσοι θα το επιχειρήσουν.

- Να έχετε όλες και όλοι μια υπέροχη Κυριακή και να προσέχετε.