Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

.......φαπούλες

 - Να περιμένουμε αντίδραση των αριστερών της Ελλάδας, εναντίον του Πούτιν και την εισβολή του στην Ουκρανία ή θα επιλέξουν την σιωπή και την επίθεση στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, λες και αυτοί επιτέθηκαν στην Ουκρανία. Κύριοι της αριστεράς, πάρτε θέση ξεκάθαρα και όχι όπως σας βολεύει και όχι μόνο ενάντια στο ΝΑΤΟ, αλλά σε.... κάθε εισβολέα.

- Συνεχίζει να μιλάει ο κ. Καλαθέρης για κάτι άλλο στην Δημοτική Αγορά Χαλκίδας από αυτό  που υπάρχει στην πραγματικότητα. Κύριε Καλαθέρη το έργο της Δημοτικής Αγοράς είναι συγκεκριμένο και το αναφέρουν οι μελέτες. Αυτό το έργο έχει δημοπρατηθεί και έχουν αρχίσει οι εργασίες και θα γίνει ότι λένε οι μελέτες.

- Το ποιοι θα αποκτήσουν εκεί επαγγελματική στέγη, είναι άλλο θέμα και θα συζητηθεί όταν το έργο ολοκληρωθεί, τότε είναι βέβαιο πως θα γίνει διαγωνισμός ώστε να γίνει η ενοικίαση των χώρων.

- Κύριε Καλαθέρη, εσείς έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο και βλέπετε παντού εχθρούς, αλλά μην έχετε και την απαίτηση να απαντά καθημερινά η δήμαρχος κυρία Βάκα λες και δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει.

- Πάντως κύριε Καλαθέρη θα πρέπει κι εσείς να μας πείτε γιατί μιλάτε για παράταξη, ενώ έχετε μείνει μόνος!!! Αυτοί που σας έφτιαξαν το ψηφοδέλτιο, εσείς είπατε δημόσια πως δεν είναι μαζί σας και πως με τον κύριο Σιόλια δεν λέτε ούτε καλημέρα.