Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

¨ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Στο χωριό μας, όταν κάποιοι προσπαθούσαν "να κάνουν παιχνίδι", έβγαιναν κάποιοι παλιοί και μετρ στο είδος και έλεγαν το "μικροί μεγάλοι στα καφενεία".
Αυτό συμβαίνει και τώρα, γιατί οι εποχές αλλάζουν, αλλά κάποιοι εξακολουθούν να θέλουν να γίνουν της πιάτσας, ενώ.... δεν το έχουν καθόλου.
Δεν το έχουν, αλλά παριστάνουν τους παράγοντες της πολιτικής και του ποδοσφαίρου και προσπαθούν να στηριχθούν με διάφορα κόλπα, όπως τα πιτσιρίκια  όταν παίζουν τα παιχνιδάκια τους και πάντα κερδίζουν, γιατί απλά δεν θέλουν να χάνουν ή δεν τους έχουν μάθει πως στην ζωή δεν υπάρχουν μόνο νίκες.
Δεν είναι κακό το να φιλοδοξεί κάποιος, αλλά είναι πολύ κακό το να επιμένει σε κάτι το οποίο δεν μπορεί να υπηρετήσει.
Οι χειρότεροι όλων είναι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν μάθει να λένε "συγνώμη λάθος" και προσπαθούν να στηρίξουν ακόμη και τα λάθη τους.
Στον χώρο της αυτοδιοίκησης, αλλά και στον χώρο του ποδοσφαίρου, όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα, αφού αυτό μετράει και όχι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.
Επειδή τα τελευταία χρόνια, είναι πολλοί αυτοί που προσπαθούν να κάνουν θόρυβο για να κερδίσουν τα 5΄ δημοσιότητας, θα πρέπει να σημειώσουμε πως υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι κρύβονται πίσω από την σκιά άλλων και τρέμουν μην τυχόν και ξεσκεπαστούν και μάθει ο κόσμος την αλήθεια.
Ο μπάρμπα Στέλιος, θα συνεχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι και να αποκαλύπτει πράγματα, για τα οποία άλλοι δεν θα μιλήσουν ποτέ, αφού είναι εξαρτώμενοι.