Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

....να γράφεις την άποψή σου

 - Εμάς οι δάσκαλοί μας, μας έμαθαν να γράφουμε την άποψή μας και μάλιστα χωρίς να εξετάζουμε αν αυτή η άποψη αφορά φίλους και γνωστούς ή τους απέναντί μας. να έχει σχέση με την πραγματικότητα μας έλεγαν και όχι με τα θέλω μας και αυτό κάνουμε.
Σήμερα λοιπόν, αυτή την άποψη θα γράψουμε και η οποία έχει σχέση με το γυναικείο ποδόσφαιρο, το οποίο κάποιοι προσπαθούν να αναβαθμίσουν και κάποιοι το έχουν "στα πατώματα".
Φυσικά μιλάμε σε επίπεδο Ελλάδας, γιατί για την Ευρώπη ούτε.... κουβέντα, αφού εκεί ούτε στον πάτο δεν μπορούμε να σταθούμε, αφού ακόμη και ο μόνιμος πρωταθλητής μας πρωταθλητής μας ΠΑΟΚ, δεν μπόρεσε να σταθεί ποτέ.
Τώρα μιλάμε για το πρωτάθλημα στο οποίο όπως γράψαμε μόνιμος πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟΚ.
Σε δύο ομίλους το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας κα στον 1ο όμιλο ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει στην 1η θέση και πιθανότατα ο ΑΟ ΘΕΟΝΗ Τρικάλων στην 2η, ενώ στον 2ο όμιλο ουσιαστικά 3 είναι οι ομάδες που διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις και αυτές είναι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και ο ΟΦΗ.
Την προηγούμενη αγωνιστική οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχασαν από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ στην Κρήτη και αυτή την Κυριακή πάνε να παίξουν πάλι εκτός, αυτή την φορά με τον ΟΦΗ πάλι στην Κρήτη.
Η ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσει, αφού αν χάσει μπορεί να χάσει την δυνατότητα να βρεθεί στην δύο πρώτες θέσεις!!! Πως θα γίνει αυτό;
Αυτή την στιγμή η βαθμολογία είναι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ 23 βαθμούς με 10 αγώνες, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 20 βαθμούς αλλά σε 8 αγώνες και ΟΦΗ 19 βαθμούς σε  9 αγώνες, ενώ καμία από τις 3 ομάδες δεν έχει κάνει το ρεπό της.
Σε περίπτωση ήττας των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ από τον ΟΦΗ αύριο και νίκης του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στον αγώνα που εχει εκτός έδρας με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, τα πράγματα πιθανότατα να πάρουν άλλη τροπή, αφού ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα πάει στους 23 βαθμούς, οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα παραμείνουν στους 23 και ο ΟΦΗ θα φτάσει στους 22 βαθμούς και τότε  στους δύο αγώνες που έχουν αναβληθεί όλα μπορεί να συμβούν.
Αν ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ κερδίσει τον ΟΔΥΣΣΕΑ στην Κρήτη και έρθει ισόπαλος με τον ΟΦΗ, τότε θα φτάσει στους 27 βαθμούς, ο ΟΦΗ στους 23 και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα παραμείνουν στους 23. Αν ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ κερδίσει τον ΟΔΥΣΣΕΑ και χάσει από τον ΟΦΗ τότε ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα φτάσει στους 24 βαθμούς  ο ΟΦΗ στους 25 και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα είναι στην 3η θέση με 25 βαθμούς.
Τα σενάρια είναι σενάρια, αλλά να μην ξεχνάμε πως η Κρήτη έχει 3 ομάδες στο πρωτάθλημα και δεν βλέπουμε τον λόγο, να θελήσει η μία να βγάλει τα μάτια της άλλης....
Νίκη και μόνο νίκη λοιπόν αύριο για τα κορίτσια των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, για να ε΄πιναι ήρεμες στην συνέχεια και χωρίς άγχος.
Καλή επιτυχία.