Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αυτό το 3ήμερο θα κλείσουμε αυτιά και μάτια θα θα βάλουμε το λίγο μυαλό που έχουμε, για να λύσουμε έναν πραγματικό και δύσκολο γρίφο. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό του κυρίου Τάσου Καλαθέρη, ο οποίος έχει μια θέση Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Χαλκιδέων, όχι επειδή εκλέχθηκε με κάποιους σταυρούς προτίμησης, αλλά ως.... επικεφαλής ψηφοδελτίου κα μάλιστα με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τότε ήταν κυβέρνηση!!!!

- Ο κ. Τάσος Καλαθέρης βρήκε στην κάλπη σχεδόν 2.200 ψηφοδέλτια και αυτό δεν νομίζουμε πως τον ικανοποίησε. Τέλος πάντων εκλέχθηκε και πλέον είναι ο δημοτικός σύμβουλος ο οποίος θέλει να κάνει θόρυβο στις συνεδριάσεις όποτε συμμετέχει. Τώρα ανακάλυψε πως η δήμαρχος ετοιμάζει κάτι άλλο για την Δημοτική Αγορά!!! Τι κι αν του εξήγησε η δήμαρχος; Ο κ. Καλαθέρης μιλάει πολύ και εκτός από το δημοτικό συμβούλιο και θέλει να μας πείσει πως δεν καταλαβαίνει ή δεν θέλει να καταλάβει την αλήθεια. Βλέπει λοιπόν συμφέροντα στο θέμα της αγοράς και μαζί με τα παπαγαλάκια προσπαθεί να ρίξει λάσπη με τα υπονοούμενα που αφήνει.

- Κύριε Καλαθέρη, μας ανησυχεί αυτή η εμμονή σας και θα πρέπει να μπούμε στο μυαλό σας για να καταλάβουμε το σκεπτικό σας, αλλά μας κυριεύει η ανησυχία, γιατί δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε μετά να βγούμε, από τον λαβύρινθό σας. Ηρεμήστε λίγο, γιατί αυτοί που πήραν εντολή από τους δημότες για να διοικήσουν, δεν έχουν χρόνο για χάσιμο... Αλήθεια συμφωνεί με τα όσα λέτε ο κύριος Σιόλιας; Το ρωτάω επειδή μιλάτε για παράταξη και ξέρετε πως είσθε μόνος.....

- Μούγκα στην στρούγκα, εκεί στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, από πλευράς Γκόγκου και Κουλοχέρη, αφού δεν διέψευσαν το ότι δεν θα συμμετέχουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές με δικό τους ψηφοδέλτιο. Ο κ. Κουλοχέρης πάντως όλα δείχνουν πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο Μπουροδήμου.